ODUŠEVILA GOSTE

Tia Jurčić na vjenčanje s Mamićem povela tim za uljepšavanje

15.10.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Da ceremonija vjenčanja u zagrebačkom hotelu Westin prođe besprijekorno, pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića pobrinula se angažiravši tim za uljepšavanje koje se o njezinom izgledu brinuo cijele večeri

U zagrebačkom hotelu Westin ove subote vjenčali su se Tia Jurčić, lijepa pokćerka bivšeg saborskog zastupnika i ministra Ljube Jurčića, i Mario Mamić, sin savjetnika Dinama Zdravka Mamića. Svjesni velike pažnje javnosti, novopečeni bračni par potrudio se da što manje svadbenih detalja procuri u javnost. Ipak, mladenkin tim za uljepšavanje na Instagramu se pohvalio Tijinim izgledom stvorenim za veliki dan.

My lovely Tia on her big day.... love you T + M ❤️ @strumfeta0073264

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

Kako je vidljivo iz Instagram storyja salona zaduženog za Tijin glamurozan izgled, mladenka je cijelu večer na raspolaganju imala tim za uljepšavanje. Pred stotinjak gostiju okupljenih na 17. katu zagrebačka hotela, Tia je nakon ponoći osvanula s novom frizurom.

Duge uvojke, uoči svadbe produljene ekstenzijama, Tijin frizer stilizirao je u konjski rep.

Novopečeni bračni par svoju vezu započeli su druženjem prošlog ljeta na otoku Pagu, na kojem Mamići ljetuju. Mario se u jesen odselio iz doma koji je dijelio s tadašnjom suprugom Monikom Mamić i njihovo dvoje djece.

  • +9
Mario Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Mario je i stupanje u prvi brak, onaj s Monikom Kravić, proslavio u istom zagrebačkom hotelu. U braku su dobili dvoje djece, krajem 2008. godine sina Josipa, a četiri godine kasnije i Jakova.

Tia se prvi put udala za Chrisa Warrena, košarkaša iz Teksasa, s kojim ima šestogodišnjeg sina Domenica. Razveli su se prošle godine.

  • +6
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL