Popularna domaća pjevačica

Puno ljubavne strasti: Marina Tomašević predstavlja novu pjesmu i video spot

12.04.2022 u 18:03

Bionic
Reading

Jedna od naših najcjenjenijih pjevačkih dama, predstavlja novu skladbu i video spot a ideja za njih je došla od strane njezinog velikog prijatelja i suradnika Šime Jovanovca, legende tamburaške i zabavne glazbe. Velikodušno joj je, kaže, punudio pomoć i suradnju u ostvarivanju pjesme 'Ti moj si svijet'

'Pjesmu sam prvi put čula prije par godina, u demo verziji, a bila je namjenjena muškom vokalu, međutim, ja sam tada rekla 'ona je moja i snimit ću je kad tad'. Tako je i bilo. Isprva sam je zamislila kao duet, sa jednim dragim kolegom iz Zadra, ali sam se i predomislila, već imam dosta dueta, voljela bih imati dobru pjesmu koju ću moći izvoditi i na svojim nastupima, a kao duet to ne bi bilo moguće, uvijek bi mi nedostajao taj drugi izvođač. Marko Tomasović, kao autor glazbe i Štefanija Soldan, kao tekstopisac, bili su oduševljeni idejom, a i dugogodišnji smo suradnici. Kao stalni suradnik i glazbeni producent, Aleksandar Saša Valenčić je iskreirao aranžman. Kako je to bilo početno vrijeme pandemijske izolacije, vokal i gitare sam snimila u Zadru, u suradnji sa vrhunskim zadarskim glazbenicima Klaudiom Krizmanom i Renatom Babićem', ispričala je Marina Tomašević.

'Pjesmu sam čula i vidjela kao nježnu, ali sa puno ljubavne strasti. Dugo sam razmišljala kakav spot naparaviti. Da bih to postigla, imala sam potrebu u spotu imati more, plovidbu, jedrilicu, sve to izražava jednu nježnu, a ujedno i veliku strast. Kontradiktorne emocije, ali i vrlo realne. Za prigodu snimanja uskočili su mi voditelji iz Marine Tribunj, koji su mi uvelike pomogli oko realizacije spota, obzirom da smo morali više puta odlaziti u Tribunj na snimanje, zbog promijenljivih vremenskih uvijeta. Tren je bila bura, pa jugo, pa kiša, ali uspijeli smo. Ekipa iz Marine Tribunj je bila sjajna, tako da mi je njihov djelatnik čak i odglumio u spotu, u trenutku kada nas je provozao na jedrilici po Tribunjskom arhipelagu', kaže pjevačica.

Izvor: Društvene mreže

Povjerenje za izradu i snimanje spota dala je mladoj i vrijednoj ekipi Limitless production, Toniju Mađariću, koji su imali volje i strpljenja izvoditi sve i svašta, kako bi snimke uspijele.

'Osobno nisam ljubiteljica snimanja i slikanja, ali zbog cijele ekipe, koja je surađivala na pjesmi, sve sam napravila sa velikim zadovoljstvom, bez ikakvih očekivanja. Pjesma i spot su snimljeni krajem prošlogodišnjeg ljeta. Čekali smo toliko dugo, jer na našoj HR sceni se stalno nešto mijenjalo, pa sam sada odlučila da nema smisla više čekati. Pustila sam sve u Božije ruke i vjeru da će biti onih koji će se pronaći u ovoj pjesmi. Previše otpora stvara još veći otpor, zato sam cijeloj priči pristupila opušteno i sa puno povjerenja i ljubavi', otkrila je Marina.