NE ISKLJUČUJE TU IDEJU

Antonija Blaće otvoreno o svojim planovima za budućnost i povratku u Šibenik

13.04.2022 u 14:53

Bionic
Reading

U novoj epizodi podcasta 'Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem' gošća je poznata RTL-ova voditeljica Antonija Blaće. U neočekivano iskrenom intervjuu, dotaknula se brojnih vrućih tema te po prvi put progovorila o nekim stvarima

Voditeljica Antonija Blaće pojavila se kao gošća podcasta 'Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem' u kojem je otvoreno razgovarala o brojnim životnim temama. Dotakla se svojih početaka na televiziji, prisjetila najgoreg momenta u karijeri, poslovnih planova za budućnost. Govorila je i o vrlo aktualnoj temi body shaminga, usporedila svoje 30-te s 40-ima te namjerava li se vratiti u rodni Šibenik iz Zagreba u kojem živi već dugi niz godina.

Primjerice, priznala je da je na početku karijere odradila projekt za kojeg je tada mislila da će je - pokopati.

'Recimo, 'Fear Factor' na početku moje karijere u kojem sam stavljena u potpuno pogrešnu ulogu... Tad sam bila mlada i neiskusna pa nisam znala prepoznati, mislila sam da to tako mora biti, glumila sam neku strogoću, a to nije moj stil', priznala je Antonija u podcastu pa dodala: 'Moj stil je više podbadanje ako već trebam biti neki autoritet. Tu se nisam baš proslavila i, iskreno, mislila sam da nakon toga možda više neću dobiti angažman'.

Antonija, koja trenutno radi na tri projekta 'Dođi, pogodi, osvoji', 'Gospodin Savršeni' i 'Masked Singer' Dorijanu Klariću je otkrila da u budućnosti razmišlja o proizvodu koji želi izbaciti na tržište. Voljela bi raditi gastro radionice za žene koje nemaju previše vremena za kuhanje.

Osim toga rekla je da joj je životna želja napraviti starački dom. 'Više je to sinergijski starački dom. Tamo ne moraju biti samo nepokretni ili nemoćni. Neka to bude neka zajednica zajedno s komunom, azilom, dječjim vrtićem u kojoj bi svi zajedno surađivali i pomagali si'.

Na koncu je priznala da kao mlada nije razmišljala o povratku u rodni grad, ali danas na tu temu drugačije gleda. Spremna je u budućnosti se preseliti u Šibenik, na koji je posebno ponosna kako se razvija i raste posljednjih desetak godina.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL