PUNA RAZUMIJEVANJA

Evo kako je na zaruke bivšeg supruga Bena Afflecka reagirala Jennifer Garner

13.04.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Vijest koja se proširila medijima poput munje, ta da je Ben Affleck nakon 20 godina opet zaprosio pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez, nije zaobišla ni njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner

Iako niti jednu vezu svog bivšeg supruga nakon razvoda nije javno komentirala, američki tabloidi iz pouzdanih su izvora došli do reakcije Jennifer Garner na zaruke Bena Afflecka i Jennifer Lopez.

‘Jenn je jako sretna zbog njih. Zna da J.Lo ima pozitivan utjecaj na Bena i da pored nje ne razmišlja o starim navikama i porocima’, tvrde upućeni za UsWeekly. Osim toga, izgleda da je Affleck jako otvoren po pitanju nove romanse s Lopez, i to gotovo dva desetljeća nakon što su prekinuli svoje prve zaruke.

S bivšom suprugom Jennifer Garner te troje zajedničke djece razgovarao je o namjeri da ponovno zaprosi Lopez.

Podršku je očito dobio od svih, kako bivše supruge s kojom je godinama u prijateljskim odnosima, tako i 16-godišnje kćeri Violet, tri godine mlađe Seraphine te 10-godišnjeg sina Samuela.

Podsjetimo, sa sinom Samuelom nedavno je bio na dodjeli glazbenih nagrada u društvu Emme Anthony, kćerke Jennifer Lopez i Marca Anthonyja. Slavni glumac i latino diva zaručili su se prije nekoliko dana, a sad je otkrila i detalje neočekivane i romantične prosidbe.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Isto tako, Lopez i Affleck bili su zaručeni 2002. i već planirali vjenčanje, a onda su 2004. prekinuli zaruke. Objasnili su tada da je golem medijski pritisak ostavio traga na njihov odnos i ljubavnu romansu.

Oboje su vrlo brzo krenuli dalje. Ben se vjenčao s glumicom Jennifer Garner 2005., a brak im se zbog njegovih problema s alkoholizmom raspao 2014., da bi se razveli 2018.

Lopez je pak bila u braku s Marcom Anthonyjem od 2004. do 2014., nakon čega je ponovno dala šansu ljubavi 2018., kada je prohodala s nekadašnjim sportašem Alexom Rodriguezom. Sa stasitim bejzbolašem latino porijekla čak se i zaručila, ali raskinuli su zaruke zbog njegove nevjere.