više nije išlo

Pukla ljubav nakon 15 godina: Ivana Kindl više nije s glazbenikom Alenom Križajem

03.11.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Slovili su za jedan od najdugovječnijih glazbenih parova no njihovoj vezi došao je kraj. Pjevačica i njen dugogodišnji dečko, zagrebački glazbenik nedavno su se razišli nakon 15 godina, a ona se iselila iz njegovog velikogoričkog doma

'Točno je da nismo više zajedno, a to se 'kuhalo' već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegovog stana, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spreman i novi album', potvrdila je Ivana Kindl za Večernji list i dodala kako prekid nakon toliko godina nije bio lak jer su poput obitelji.

Nema zle krvi i drame, a dalje nastavljaju kao prijatelji i poslovni suradnici. 'Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad. U procesu selidbe pomogli su mi prijatelji i susjedi iz stare zgrade. Prva je uskočila moja kolegica Mirna Škrgatić, koja mi je i najbolja prijateljica', rekla je pjevačica.

Izjavila je da su ona i Alen Križaj (s kojim odgaja tri mačke te se brinu i o dvije s ulice) puno radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. 'I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav', smatra Ivana koja iduće godine slavi 20 godina na sceni.

'Ako se nastavi ovaj niz razmišljam prvo da krenem s podukama u pjevanju, jer hrpa ljudi čeka da ih naučim, a vrlo mi je zanimljiv i radijski posao, i o tom sam počela intenzivno razmišljati. Sviđa mi se ono što radi Giuliano na Radio Dalmaciji, pa imam ideju da nešto slično napravim i na goričkim radijima. Slično radi i Nikolina Tomljanović na Radio Rijeci, koja ugošćuje glazbenike i pjeva s njima. Definitivno bih tako nešto uvela i ja, ali naravno da ne bih kopirala, nego bih imala svoj koncept', otkrila nam je Kindl.

  • +3
Ivana Kindl Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL