Domaći zavodnik

Pukla ljubav: Janko Popović Volarić otkrio da je ponovo solo

27.09.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Proteklog vikenda krenula je osma sezona emitiranja 'Supertalenta', a u žiriju poznati glumac ponovo sjedi s Majom Šuput, Martinom Tomčić i Davorom Bilmanom. Uoči ulaska u show jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja otkrio je da je prekinuo jednoipolgodišnju vezu s tajanstvenom logopetkinjom Petrom Švađumović

'Već četvrtu godinu zaredom prati nas priča da smo žiri u kojem je spojeno nespojivo. Da, u puno toga smo nespojivi, no nama je svake godine vrlo zabavno. Puno je tu neprikladnog humora, često se događa da se zbog smijeha ne može snimati. Bilman je uglavnom sa strane, tih, sa svojim upadicama koje onda sve pometu. Maja i Martina su strašno glasne, a ja sam tu negdje, ne znam točno ni kako bih opisao svoju poziciju. I stvarno se odlično slažemo i svako sa svakim pojedinačno ima dobar odnos', rekao je glumac za Jutarnji list.

Najavio je da gledatelje ove sezone očekuje 'red smijeha, red dobrih stvari i red teških emocija'. 'Dogodilo nam se nekoliko puta da nam dođu kandidati s preuveličanim, nestvarnim životnim pričama. To je strašno, neshvatljivo. Svi četvero smo alergični na to i prilično smo striktno reagirali na takve slučajeve, ali ima i onih istinitih ljudskih priča koje te uistinu dirnu', otkrio je glumac.

  • +3
Janko Popović Volarić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Govorio je o svom 'podvigu'. Naime pošli mjesec 'odpedalirao' je rutu Zagreb - Split, a potom i Zagreb - Beograd.

'Zapravo, bicikl inače uopće ne vozim puno, ali još od 2013., kad sam s Neviom Marasovićem prvi put odvozio do Splita, nas dvojica govorimo da to moramo ponoviti. Ovo ljeto se poklopilo da smo obojica bila slobodna pa smo išli od Zagreba do Splita kroz Liku i Zagoru, što je prekrasno. I onda sam imao neku probu u Srbiji pa sam u istom mjesecu odvozio i Zagreb - Beograd biciklom. Sada hodam kao Jeremija i čekam da se malo oporavi to načeto tijelo. Ali iako nije lako, bilo mi je fenomenalno. Uđeš u zen u kojem ništa nije važno niti te se tiče, niti što se događa oko tebe, u svijetu, na društvenim mrežama, bitni su samo ta priroda i brzina tvog bicikla', kazao je.

Ove godine trebao je s kolegom Vedranom Mlikotom otići na Himalaju, no onda je zbog pandemije zatvoren Nepal, a lani je pak prvi put skočio padobranom. Kako je obznanio, završila je njegova veza s logopetkinjom Petrom Švađumović, ali razlog prekida odlučio je zadržati za sebe, iako kaže da su ostali u dobrim odnosima. Trenutno je u solo fazi i svjestan je, kako je istaknuo u šali, realne opasnosti da se zaljubi u samački život.

'KO TE ŠIŠA'

Pala zadnja klapa popularne serije, oproštajnom tulumu nije odolio ni Janko Popović Volarić

Pogledaj galeriju