OMILJENA GLUMICA

Prvo ljeto nakon razvoda: Evo s kim Jennifer Aniston uživa na talijanskoj obali

22.07.2018 u 21:22

Bionic
Reading

Holivudska glumica Jennifer Aniston u veljači se razvela, nakon dvije i pol godine braka od glumca Justina Therouxa. Od tada je se rijetko moglo vidjeti u javnosti, a sada je uslikana u susjednoj Italiji gdje snima novi film, ali i u slobodno vrijeme uživa u ljepotama talijanske obale

Glumačka zvijezda Jennifer Aniston posljednjih se mjeseci krila od fotoreportera i kamera, a jedan od razloga je i bolno razdoblje koje je proživljavala nakon razvoda od dugogodišnjeg partnera Justina Therouxa.

Podsjetimo par se službeno razveo u veljači ove godine, nakon sedam godina zajedništva i dvije i pol godine braka. Njezina bivšeg supruga od tada smo mogli vidjeti u društvu raznih ljepotica kada nije krio da je nakon Jennifer krenuo dalje.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od njega lijepa Jennifer u rijetkim pojavljivanja u javnosti uglavnom se družila s bliskim prijateljicama.

Aniston tako i prvo ljeto nakon razvoda provodi u društvu prijateljice, a dvije dame uputile su se na popularnu talijansku destinaciju, Portofino, gdje Aniston snima novi film 'Murder Mistery'.

Lokacija koja privlači mnoge svjetske bogataše i zvijezde oduševila je i 49-godišnju glumicu koju su paparazzi fotografi snimili tijekom opuštenog ručka u lokalnom restoranu.

Ljeto na ovoj modernoj lokaciji Aniston provodi radno dok slobodno vrijeme koristi za uživanje u gastronomiji i prekrasnoj prirodi.

Glumica naime trenutačno u Portofinu s Adamom Sandlerom snima komediju za Netflix.

Lijepa Jennifer nosila je kratke hlače maslinaste boje i crnu majicu kratkih rukava dok je na glavi nosila crni slamnati šešir, a na nogama udobne kožne japanke. Prijateljice su uživale u talijanskim specijalitetima i osvježavajućim koktelima.