VIŠE NE TUGUJE

Pet mjeseci nakon bolnog razvoda Jennifer Aniston napokon je krenula dalje

04.07.2018 u 19:03

Bionic
Reading

Omiljena glumica nakon razvoda od glumca Justina Therouxa nije mogla sakriti svoju tugu i razočaranje s lica, no to nije pokolebalo Jennifer Aniston da i dalje vjeruje u ljubav. Već neko vrijeme odlazi na spojeve i traži onog pravog

Za magazin UsWeekly prijatelji glumice Jennifer Aniston opisali su njezinu ljubavnu situaciju i kazali kako se vratila u igru. Pet mjeseci nakon razvoda, ponovno odlazi na spojeve s raznim muškarcima.

Nakon bolnog razvoda od dugogodišnjeg partnera i supruga Justina Therouxa, Aniston je bila vidno razočarana muškim rodom.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi ljubavni brodolom lijepa je glumica doživjela još kada ju je bivši suprug Brad Pitt ostavio zbog Angeline Jolie, no Aniston je uspješno krenula dalje.

Ljudi bliski slavnoj glumici naglašavaju kako je ovoga puta faza tugovanja bila mnogo kraća i bezbolnija.

  • +11
Jennifer Aniston i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isto tako izvori bliski glumici tvrde kako glumica trenutno ima dva udvarača koji ne odustaju od nje.

Jedan zavodnik nedavno se čak rastao od supruge i sada se potpuno posvetio osvajanju Jennifer, dok je drugi zagonetni šarmer njezin kolega iz zabavne industrije, no nije glumac. Aniston ga je upoznala prije nekoliko mjeseci kada su zajedno počeli raditi na istom projektu.

'Njezini prijatelji jako su sretni što je ponovno počela odlaziti na spojeve i što je napokon krenula dalje', rekao je jedan od izvora za poznati američki časopis.

Inače Theroux i Aniston rastali su se u veljači ove godine nakon dvije i pol godine braka i skoro sedam godina zajedništva. Par je poslao službeno priopćenje u kojem su tada naglasili da je do razvoda došlo zajedničkom odlukom te kako razlog nije u trećoj osobi.