otkrila gdje je

Prvi dani braka: Jelena Veljača nakon bajkovitog vjenčanja otputovala sa suprugom

15.06.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Scenaristica, producentica i aktivistica nakon godinu dana poznanstva udala se u subotu za bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, Vitu Turšića u Botaničkom vrtu gdje su se okupila brojna poznata lica. Sada je otkrila gdje su se skrasili nakon vjenčanja

Proteklog vikenda dogodila se 'svadba godine', a Jelena Veljača ne krije koliko je sretna pa se na društvenim mrežama moglo vidjeti niz fotografija s njoj tog posebnog dana u životu. Ona i njezin suprug Vito Turšić narednih dana uživat će u Dalmaciji.

'Stigli smo, zahvalna sam', obavijestila je svoje pratitelje i prijatelje Jelena i označila Primošten kao destinaciju na kojoj borave. Ranije se nagađalo kako bi novopečeni supružnici trebali u Tokio.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Naime, kako navodi Story od izvora bliski supružnicima, Jelena i Vito su za poklon od vjenčanih kumova, Marka Jurčića i Matee Kotlar dobili su putovanje. Veljača je na jednom od brojnih Instagram storyja napisala 'Tokio je na putu', pa je moguće da će nakon Dalmacije put Japana.