novi detalji

Jelena Veljača ne prestaje objavljivati prizore sa svog trećeg vjenčanja: 'I ne, nisam gotova s fotkama'

14.06.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Nema kome već nije poznato da se proteklog vikenda održala svadbena svečanost koju neki nazivaju 'vjenčanjem godine' i ulazak u novi brak naše spisateljice, producentice i aktivistice sa bivšim savjetnikom hrvatske predsjednice. Dojmovi i emocije kod novopečenog bračnog para se ne stišavaju, a razdragana Jelena Veljača časti svoje pratitelje i prijatelje brojnim 'podsjetnicima' na svoj veliki dan

'Proveli smo večer čitajući vaše čestitke, gledajući slike, brisali suze, i od smijeha i od radosti, ali najveći poklon od svih su mentalne slike u glavi poput ove... svi naši, najbolji, najluđi, najveće duše, najsavršeniji suputnici za ovo životno putovanje na kojem smo Vito i ja sad zajedno', poručila je Jelena Veljača uz jednu od fotografija s vjenčanja te je poručila: 'I ne, nisam gotova s fotkama'.

Među brojnim fotografijama koje su na svojim Instagram profilima objavljivali njezini uzvanici, a ona ih sada 'preuzima', otkrila je kako je osim Tereze Kesovija koja je mladencima otpjevala jednu od najljepših ljubavnih pjesama, zapjevao je i Damir Urban. 'Ovo ne može ni da se 'sredi' ni da se 'plati', pohvalila se Veljača kratkom snimkom pjevanja riječkog glazbenika, a pokazala je i kako je na 'užas protokola' bila ispunjena njezina želja da na stolu bude 'sve raspareno i sve vintage'. 'Ako nedostaje koji tanjur znajte da je kod mene', poručila je.

  • +2
Jelena Veljača Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek', ispričala je u listopadu za Slobodnu Dalmaciju, a to joj se ostvarilo u protekle subote.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL