SIMPATIČNA PLAVUŠA

Cameron Diaz otkrila svoj skriveni talent i oduševila obožavatelje

15.12.2020 u 19:57

Bionic
Reading

Iako se glume, pokazivanja na crvenom tepihu i raskošnim zabavama odrekla i svijet Hollywooda ostavila u prošlosti, Cameron Diaz danas je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje je u svakodnevnim avanturama mogu pratiti njezini najvjerniji fanovi

Možda je više nemamo prilike gledati u novim filmskim i televizijskim projektima, ali Cameron Diaz našla je svoj put do obožavatelja. Putem službenog Instagram profila, na kojem nekoć nije bila tako aktivna, sada se učestalo javlja. U jednom takvom javljanju pokazala je svoj skriveni talent.

Naime, bivša glumica posljednjih mjeseci okrenula se novoj karijeri. S prijateljicom je ušla u novi biznis i pokrenula vinariju. Zato sada promovira svoja vina i pjenušce kada god je to moguće. Kroz kulinarske reportaže iz svog doma ili pak kroz slavne i bogate prijateljice.

Ovoga puta Diaz je pokazala što je još naučila u ovom novom poslovnom pothvatu. Otkrila je kako otvoriti bocu šampanjca bez ruku, koristeći samo oštar kuhinjski nož, koji pomaže u ovom zadatku.

  • +4
Cameron Diaz Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

'Uvijek je dobro znati mali party trik, čak iako nisu vremena za tulume i zabave', napisala je 48-godišnjakinja iz San Diega.

Na kraju videa koji je pogledalo preko dva milijuna ljudi, bivša glumica zadovoljno se osmjehnula te nije krila ponos što joj je ovo pošlo za rukom bez ikakve greške.