tajnovito

Prošla su dva tjedna: Kate Beckinsale još uvijek u bolnici

05.04.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Kate Beckinsale objavila je još jednu galeriju fotografija koje prikazuju kako je još uvijek u bolnici. Našminkana je pozirala sa svojim prijateljem koji joj je stigao u goste, no još uvijek nije otkrila u čemu je zapravo stvar

Popularna glumica koja je u veljači 2023. godine hopsala po Zagrebu ne skrivajući oduševljenje zagrebačkim uličicama i atmosferom grada prozvana je omiljenom Zagrepčankom u Hollywoodu, a njezine posljednje objave na Instagramu izazvale su veliku brigu kako Zagrepčana, tako i šire javnosti.

Još prije dva tjedna Kate Beckinsale objavila je fotografije iz bolničkog kreveta ne otkrivajući što joj je zapravo, a u četvrtak je pratiteljima pokazala da je još uvijek u bolnici.

Na posljednjim je fotografijama glumica u društvu bliskog prijatelja Jonathana Volucka te su se zaigrali smiješnim filterima na mobitelu, a iako je provela tjedne u bolnici, Beckinsale izgleda dobro raspoloženo te se smiješi za fotografije.

50-godišnja glumica u bolnici je provela izuzetno emotivan Majčin dan koji je obilježila uplakanim fotografijama pokazavši koliko joj je teško ovo razdoblje koje prolazi, ali i Uskrs koji je obilježila fotografijom svojih čarapa na zečića.

Uz zabrinute obožavatelje oglasila se i Gwen Stefani koja je glumicu pitala što se događa, a brojni su obožavatelji glumici poslali dobre želje za brz oporavak.

KATE BECKINSALE

Poznata brineta ukrala show na rođendanu Leonarda DiCaprija, a jasno je i zašto

Pogledaj galeriju