PONOVNO NA TERENU

Promjena u ponašanju princa Williama i Kate Middleton sve je očitija: 'Nema više pritiska i pretvaranja pred očima javnosti da je sve u redu'

10.12.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Britanski prijestolonasljednik princ William i njegova supruga Kate Middleton prije nekoliko dana započeli su svoju dugo očekivanu turneju po Velikoj Britaniji te obilaze građane, udruge i vraćaju dašak pozitive. U njihovu se nastupu pritom primijetio mnogo opušteniji stav, a koji do sada za njih i nije bio tipičan

Bilo da su sretni što su napokon na dužnosti, nakon mjeseci ispunjavanja svojih kraljevskih obveza virtualnim putem, ili kako pak pišu britanski mediji, zbog olakšanja što su palaču napustili princ Harry i Meghan Markle, teško je ne primijetiti novi, vidno opušteniji stav vojvoda od Cambridgea.

Princ William i njegova supruga Kate Middleton naprosto zrače pozitivnom energijom, isijavaju ljubav i prisniji su.

Vidjelo se to u određenim situacijama tijekom njihove najnovije kraljevske turneje po Velikoj Britaniji.

Krenuli su vlakom na turneju Engleskom, Škotskom i Walesom kako bi osobno zahvalili svim onim građanima koji su uložili velike napore u suzbijanje širenja pandemije koronavirusa.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: NPA/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stručnjaci i biografi koji prate situacije u kraljevstvu pak tvrde da su se vojvode promijenile u posljednjih nekoliko mjeseci dok Angela Levin dodaje da su vidno opušteniji otkako princa Harry i šogorice Meghan Markle nema u palači.

‘Nema više pritiska i pretvaranja da je sve u redu pred očima javnosti. Williamu i Kate jednostavno je lakše i ponašaju se kao pravi uhodani tim. Vidi se to u načinu njihova hoda, pogledima, osmjesima i situacijama u kojima se savršeno nadopunjuju’, objasnila je Levin.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Paul Grover/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia