NOVO IZDANJE

Promjena imidža: Marijana Batinić pokazala novu frizuru

04.12.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Zvijezda RTL-ovih emisija 'Ljubav je na selu' i 'Život na vagi', čija se četvrta sezona upravo emitira. Marijana Batinić tijekom godina karijere izgradila je vrlo sofisticiran stil, a iza nje su dani upadljivog make-upa i otkačenih frizura zbog koje su je, kako je izjavila, nekad zvali fazan. Sada se opet poigrala s kosom te je malo osvježila

Budući da promjena svima dobro dođe s vremena na vrijeme, čini se da je i Marijani Batinić predblagdansko vrijeme bilo pravi trenutak za ponešto drugačije izdanje nego što smo od nje navikli. Da je promijenila frizuru, svojim fanovima je pokazala u Instagram storyju. Napisala je da je kosu 'malo šišnula i posvijetlila'.

'Teško mogu zaboraviti egzibicije s kosom. Zbog eksperimentiranja s raznim bojama, u mom su me kvartu godinama zvali fazan, a u jednom razdoblju sam čak kombinirala irokezicu i duge ekstenzije', otkrila je voditeljica ranije za Slobodnu Dalmaciju.

Supruga i majka četverogodišnje djevojčice ne krije da ponekad čezne za predahom. 'Evo me doma, bolje sam odmah, nema nervoza, odmaram mozak... jer si samo doma, sa sve četiri u zraku, 100 posto prirodan, 100 posto svoj. Još da neko skuha ručak umjesto mene', nedavno je poručila na Instagramu.