UVIJEK DUHOVIT

Proljeće je, a u njemu nemir: Damir Martinović Mrle u svom stilu širi optimizam i nasmijava

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Jedan od frontmena Leta 3 i njegova životna partnerica Ivanka Mazurkijević trenutno borave u Velikoj Gorici, drže se svoje kuće, ne izlaze van i poštuju načela izolacije i socijalne distance. Nije im dosadno jer imaju pune ruke posla oko novih projekata koje spremaju, a riječkog rockera Damira Martinovića Mrleta nikad ne napušta zarfkantski duh pa pratiteljima na društvenim mrežama diže moral svojim pošalicama

Damir Martinović Mrle u karanteni svake srijede snima novu epizodu dječjih priča za laku noć na YouTube kanalu, snima šaljiva videa kako vježba, sa svojom Ivankom održava i kućne koncerte njihovog glazbenog projekta Mr.Lee&IvaneSky, a rade i na materijalima iza matične bendove te glazbu za film.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Mrle je na Instagramu pokazao što radi kad odmara. Pozira u boksericama u sunčanom vrtu i - štrika, a svoju objavu je popratio stihovima 'Proljeće je, a u meni nemir' iz pjesme Luke Nižetića. Naravno fanovi su se oduševili. Neki su ga pitali treba li mu mustra za to ili radi iz glave, neki prima li narudžbe, a neki mu poručili da je 'najjači zabavljač na Balkanu i šire'.

Mrletu u izolaciji najviše nedostaje kontakt publikom i mediteranski način socijalnog druženja. 'Užasno se bojim bolesti, nikamo ne idem, jako mi je lijepo i uživam u karanteni', izjavio je za Novi list. Smatra da će nakon završetka epidemije biti teško.

'Nadam se da će ljudi, jer mi se čini da je cijela kulturna dimenzija odavno na respiratoru, a u ovim okolnostima vidim da nas se jako zove, treba i pita… ustvari napraviti neki filtar gdje ćemo ipak imati onu staru pa i novu publiku. Tko misli da može bez umjetnosti, neka se zamisli što mu je ovih dana najviše nedostajalo osim šire obitelji', poručuje glazbenik.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!