Ljubav ne pita

Brad Pitt službeno je u vezi s 30 godina mlađom djevojkom, a razlika u dobi nije problem ni drugim poznatim parovima

09.01.2023 u 06:17

Bionic
Reading

Iako bi takva razlika u godinama često mogla izazvati osude javnosti, Brad Pitt uživa u ranoj fazi veze s 30 godina mlađom djevojkom Ines de Ramon. Ipak, mlađi partneri nisu neka novost u svijetu poznatih i slavnih, a potvrđuju to brojni parovi koji se svojih godina i razlika ne stide

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu službeno je u vezi s 30 godina mlađom djevojkom Ines de Ramon. Iako je razlika u godinama velika, Brad Pitt uživa u njezinom društvu te rado provode vrijeme zajedno. Prošli mjesec bili su na koncertu Bona Voxa, a sa svojom djevojkom proslavio je i 59. rođendan.

Oskarovac Pitt i njegova mlada odabranica u subotu su viđeni kako se zabavljaju na rođendanskoj zabavi glumca, a sretna lica i zagrljaji otkrivaju da uživaju dok njihova romansa napreduje iz dana u dan.

'Brad i Ines sada službeno hodaju, stvarno uživaju i odlično se zabavljaju u ranim fazama veze, no još se upoznaju', otkrio je izvor blizak paru. Njihov smijeh prilikom razgovora ispred auta otkriva da je riječ o romansi nalik tinejdžerskim ljubavima, kada se osmijeh ne može skinuti s lica.

Razlika u godinama nije predstavljala problem ni jednom od najstabilnijih glumačkih parova. Ryan Reynolds stariji je od supruge Blake Lively jedanaest godina, no savršeno se slažu. Imaju tri kćerkice, a uskoro će dobiti četvrto dijete. Osvajaju simpatije na društvenim mrežama, a često se međusobno zezaju, no i javno govore koliko su sretni što su zajedno.

Beyoncé i Jay-Z prvi put su počeli hodati 2001. godine, a vjenčali su se 4. travnja 2008. godine. U braku su već 14 godina, a zajedno su uspjeli stvoriti pravo glazbeno carstvo. Uspješno su savladali sve prepreke te nastavili sa zajedničkom misijom stvaranja dobre muzike i uspješnog roditeljstva.

I popularna pjevačica koju obožavaju mladi također je u vezi sa starijim frajerom! Billie Eilish u jesen 2022. prvi put je viđena s Jesseom Rutherfordom, što je potaknulo oštre reakcije javnosti zbog otprilike 10 godina razlike u njihovim godinama. Kako bi ušutkali zle jezike i pokazali koliko im nije stalo do tuđeg mišljenja, za Noć vještica obukli su se u prikladne kostime: Eilish je bila beba, a Rutherford starac.

Matthew McConaughey je 2006. godine upoznao manekenku Camilu Alves i zaljubio se pa paru razlika u godinama od 13 godina nije značila ništa. Zaprosio ju je na Božić 2011., a vjenčali su se u lipnju 2012. Imaju troje djece: sinove Levija i Livingstona te kćer Vidu.

Ni najpoznatiji holivudski neženja nije ostao imun na mlađu, a kada uzmemo u obzir to o kakvoj je ženi riječ - potpuno je razumljivo! George Clooney u braku je sa 17 godina mlađom odvjetnicom Amal, a upoznao ih je zajednički prijatelj 2013. godine. Dugo su si pisali pisma, a old-school metode udvaranja koriste i u braku. Godine 2017. postali su roditelji blizanaca, a koliko se dobro slažu, potvrđuju iskre u Clooneyjevim očima kad god govori o svojoj prekrasnoj supruzi.

Dvadeset godina razlike u godinama ne čini problem ni glumcu Jasonu Stathamu i njegovoj Rosie Huntington-Whiteley. Upoznali su se kada je ona imala 22 godine, a on 42, no osjetili su uzajamnu privlačnost pa se nisu obazirali na komentare koji su ih pratili u počecima veze. U jednom je intervjuu ona priznala da ju je privukao Stathamov nevjerojatan smisao za humor, a ne imidž mačo frajera kakvog glumi u filmovima. Također cijeni to što uvijek osjeća njegovu podršku.

Stariju suprugu ima popularni glumac Hugh Jackman. Njegova Deborah Lee-Furness starija je 13 godina, što je mnogim obožavateljicama popularnog glumca trn u oku. Par je vrlo kratku vezu okrunio brakom, a on traje već dvadesetak godina te se čini da zajedno planiraju provesti barem još toliko.

Zvijezda komične odvjetničke serije 'Ally McBeal' udana je za 22 godine starijeg glumca. Harrison Ford i Calista Flockhart u braku su od 2010. godine, a uspješno su posvojili dječaka. Iako se o njihovoj vezi ne zna puno, par živi sretno, baš kao da su na početku ljubavne veze. Osim Forda, mlađu suprugu ima holivudski zavodnik Richard Gere. Naime Alejandra Silva mlađa je od njega čak 34 godine!

  • +11
Parovi s razlikom u godinama Izvor: Profimedia / Autor: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

'Ne zanemarujem našu razliku u godinama i ono što znači biti s holivudskom zvijezdom, ali kad postoje tako jaka energija i privlačnost, problemi nestaju', komentirala je Gereova supruga, otklonivši sve sumnje u stabilnost njihovog odnosa. Iako razliku u godinama ponekad može biti teško savladati, ovi parovi dokazuju da je to ipak moguće, što ulijeva nadu u uspjeh nove veze Brada Pitta.

DIVNE DJEVOJKE

Ovo su kćeri holivudskih velikana koje su preko noći izrasle u prave ljepotice

Pogledaj galeriju