OPOVRGAVA TUČNJAVU

Producent turneje Bijelog dugmeta: 'Tifa je gurnuo Alena, ali...'

04.01.2018 u 23:40

Bionic
Reading

Izjavu pjevača Alena Islamovića, koji je opovrgnuo tučnjavu s kolegom Mladenom Vojičićem Tifom, potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju i Adis Gojak, izvršni producent aktualne turneje Bijelog dugmeta, no iz njegovih riječi moglo bi se naslutiti da navodna tučnjava dvojice pjevača aktualne postave Bijelog dugmeta nije samo izmišljotina crnogorskih medija

Gojak je cijelu priču oko tučnjave pripisao političkom prepucavanju, kazavši kako opozicijske novine nesklone glazbenoj manifestaciji u Budvi nisu mogle naći nikakvu zamjerku što se tiče produkcije i koncerta.

'Onda su jedan mali, kako bih rekao, problemčić, a taj je da se Tifa prilikom silaska s pozornice malo okliznuo na stepenicama i gurnuo Alena, prokomentirali kao tučnjavu', iznio je za Slobodnu Dalmaciju svoje viđenje situacije Gojak i dodao: ' Što reći?! To što se dogodilo meni se događa sa ženom deset puta dnevno. Na kraju krajeva, šta i da su se potukli? Rolling Stonesi se tuku iza pozornice, ali kad su na njoj, funkcioniraju kao najbolji bend na svijetu'.

Podsjetimo, nakon održanog koncerta na dočeku Nove godine, prema pisanju podgoričkih Vijesti, sukob Islamovića i Tife navodno je započeo još dok su silazili s pozornice, a nastavio se i iza pozornice. Naguravanje je preraslo u fizički obračun u kojem je navodno deblji kraj izvukao Mladen Vojičić Tifa. Kao uzrok sukoba spominjala se ljutnja Tife zbog toga što je Islamović otpjevao jednu dionicu koja je inače rezervirana za njega.

  • +4
Bijelo dugme Izvor: Pixsell / Autor: Željko Lukunić