situacija se promijenila

Procurili su novi detalji s proslave rođendana: Kate Middleton obavila je i jedan zanimljiv telefonski poziv

13.01.2022 u 23:27

Bionic
Reading

Kate Middleton nedavno je proslavila 40. rođendan, a premda je taj važan događaj obilježila malom i vrlo intimnom proslavom, vojvotkinji od Cambridgea rođendan nisu propustili čestitati princ Harry i Meghan Markle

'Imali su videopoziv. Poželjeli su joj sretan rođendan. Bio je to vrlo privatan razgovor,' otkrio je kraljevski stručnjak Christopher Andersen za Us Weekly. Za razliku od prije dvije godine, kada su joj javno čestitali 38. rođendan, princ Harry i Meghan Markle ovoga puta su nisu javno iskazali naklonost. Naime, kako je poznato, stvari i odnosi su se od tada poprilično promijenili između para i ostatka kraljevske obitelji. Ovaj put je sve ostalo privatno', dodao je Andersen.

Vojvotkinja od Cambridgea, koja je u nedjelju, 9. siječnja napunila 40 godina, uživala je u 'maloj obiteljskoj proslavi' na imanju Anmer Hall koje je u posjedi nje i princa Williama. Na proslavi su im se pridružili obitelj i prijatelji, kaže 72-godišnji američki novinar.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Alex Bramall/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Kate ima samo vrlo uski krug prijatelja', objasnio je Andersen, napominjući da vojvotkinja održava zanimljivu tradiciju pečenja vlastite torte, a taj običaj je naslijedila od svoje majke Carole Middleton, koja je osnivačica Party Piecesa.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvotkinja se odlučila za vrlo skromnu zabavu djelomično zato što će ove godine biti puno velikih zabava za kraljevske članove, navodi Andersen. 'U lipnju će princ William navršiti 40. te je, zahvaljujući kraljici Elizabeti, u planu zajednička proslava. 'Kraljica ima velike planove za Williamov rođendan, a i on sam će nešto organizirati. Dakle, opet će biti velikih zabava, naravno, ako COVID to dopusti,' navodi Andersen.