UHVAĆENI U TRENUTKU

Procurila zanimljiva fotografija s vjenčanja Naomi Watts i Billyja Crudupa

13.06.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Nakon iznenadnog vjenčanja holivudskog para Naomi Watts i Billyja Crudupa, njihov kolega Mark Ruffalo, koji je bio jedan od rijetkih uzvanika, objavio je fotografiju novopečenih supružnika nastalu netom nakon obreda

Iako su se odlučili na sasvim skromno i nimalo pompozno vjenčanje, održano u vijećnici na Manhattanu, to ne znači da Naomi Watts i Billy Crudup nisu dobro proslavili svoj dan iz snova i to sa zvjezdanom ekipom.

Među uzvanicima se našao i njihov holivudski kolega i zvijezda Marvelovih hitova Mark Ruffalo koji je imao čast svjedočiti ovom, za njih, važnom trenutku, zajedno sa suprugom Sunrise Coigney.

Upravo on objavio je na svom Instagram profilu fotografiju nastalu netom nakon samog obreda, a na kojem je 'pao' i nježni poljubac novopečenih supružnika.

Osim njega, tu je bio i glumac Josh Hamilton sa suprugom Lily Thorne, a koji je imao još jedan razlog za slavlje, budući da je upravo na taj dan slavio rođendan.

Glumački par Watts i Crudup u ljubavnoj su vezi od 2017. godine, kada su se i upoznali na snimanju Netflixove drame 'Gypsy'. Međutim, svoj debi na crvenom tepihu imali su tek 2022. na dodjeli nagrada SAG, a njihova pojavljivanja u javnosti pokazuju da par uistinu uživa u zajedničkom društvu jer njihova su lica uvijek ozarena i nasmijana.

Naomi Watts i Billy Crudup Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia

Naomi Watts iza sebe ima vezu s Lievom Schrieberom, s kojim je provela 11 godina i dobila dvoje djece, a razišli su se 2016. godine. Ni glumcu ovo nije prvi ozbiljniji odnos pa tako dijeli 19-godišnjeg sina Williama s bivšom Mary-Louise Parker, koju je ostavio u sedmom mjesecu trudnoće zbog Claire Danes.