PROBLEMI S OVISNOŠĆU

Procurila snimka: Zvijezde 'Dinastije' uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata

16.03.2017 u 16:02

Bionic
Reading

Nakon što je osamdesetih godina prošlog stoljeća postala prava zvijezda televizije, zahvaljujući ulozi Krystle Carrington, glumici Lindi Evans svi su proricali neviđenu slavu. No život je pisao druge romane. Linda Evans postala je ovisna pa je tako u osmom desetljeću završila iza rešetaka zbog vožnje pod utjecajem opijata

Iako se hapšenje dogodilo prije pune tri godine, snimka uhićenja zvijezde kultne serije 'Dinastija' Linde Evans ovih je dana ugledala svjetlo dana; 74-godišnju glumicu policija je zaustavila zbog vožnje pod utjecajem opijata.

Iako je od 1981. do 1989., kada se emitirala 'Dinastija', u kojoj je Linda utjelovila Krystle Carrington, bila jedna od najvećih zvijezda te joj se smiješila zavidna karijera, umjesto zbog uspjeha, na naslovnicama tabloida završila je zbog problema s ovisnošću.

Kada je uhićena, policajci su u automobilu pronašli veću količinu pilula za koje nije imala recept, a tada im je priznala da je uzela punu šaku pilula zbog bolova u leđima. Kako je hapšenje izgledalo, pogledajte u videu.

Uhićenje Linde Evans Autor: Youtube