OVOME SE NISU NADALI

Prljave misli budućeg kralja: Kate Middleton je počela, a onda je William nastavio...

13.10.2023 u 14:38

Bionic
Reading

Novo gostovanje princa Williama i Kate Middleton, ovoga puta u emisiji Going Home, na postaji BBC Radio 1, otkrilo je i mnoge zanimljivosti iz njihovog života koji do sada nisu bili poznati javnosti

I ovoga tjedan je raspored Kate Middleton i princa Williama bio i više nego nakrcan raznim obavezama. Osim što su se morali pojaviti u raznim ustanovama, povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, odradili su i gostovanje na BBC Radio 1.

Princ i princeza od Walesa bili su gosti u emisiji Going Home, a tamo se, među ostalim, pričalo i o korištenju emotikona. Tom prilikom voditeljica Vick Hope upitala je kraljevski par koji od emotikona najčešće koriste kod komunikacije putem mobitela.

SPORTSKI DUH

Urnebesni okršaj: Kate Middleton i princ William ponovno odmjerili snage na terenu

Pogledaj galeriju

Kate Middleton se na to našalila da ovisi o kojoj se WhatsApp grupi radi, ako je riječ o obiteljskoj grupi, onda paze. Na njezine riječi nadovezao se princ William rekavši kako su mu rekli da mora izabrati nešto drugo umjesto patlidžana, jer on baš i nije primjeren.

'Najčešće sam koristio emotikon patlidžana, no morao sam malo odrasti, pa je sada to smiley s očima koje idu gore dolje i ustima', rekao je William, dok je Kate rekla da najviše koristi emotikone srca, potom onog koji plače i na kraju histeričnog smijeha kada stvari krenu po zlu.

OMILJENA PRINCEZA

Ovo je potez dostojan buduće kraljice: Kate Middleton osvojila srce nacije

Pogledaj galeriju

Na njihove izjave nisu ostali imuni voditelji Jordan North i Vick Hope, koji su na Williamov odgovor ostali isprva malo šokirani, a potom i oduševljeni. North je rekao: 'On je rekao patlidžan, pa to je genijalno', dok se Vick Hope nadovezala: 'Zna on što treba. Ima prljave misli.'