Kate Middleton i pippa

Sprema li se veliko okupljanje? Sve je spremno za slavlje u kraljevskoj obitelji

09.10.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Louis, Charlotte i George nalaze se na praznicima pa su zadovoljeni svi preduvjeti za opušteno slavlje rođendana malenog Arthura, Pippina sina

Kate Middleton i Pippa ovaj bi tjedan mogle imati veliko obiteljsko okupljanje i blisko druženje koje si rijetko mogu omogućiti uslijed brojnih obaveza. Povod su djeca i proslava rođendana nećaka princeze od Walesa.

Peti rođendan i veliko slavlje malenog Arthura, sina Pippe i Jamesa Matthewsa, na rasporedu je ove nedjelje, što se savršeno poklopilo s početkom jesenskih praznika u školi Lambrook, koju pohađaju George, Charlotte i Louis.

Njihova dvotjedna stanka od obaveza tradicionalno je period posvećen obiteljskim aktivnostima u domu princa i princeze od Walesa te proslava rođendana stiže u pravom trenutku.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Poznato je koliko su sestre bliske, a tome u prilog najbolje govori podatak da su Pippa i James Matthews, nedugo nakon selidbe Kate i Williama u Adelaide Cottage, za čak 15 milijuna funti kupili obližnje imanje u Berkshire kako bi se mogli redovito posjećivati.

Obitelji se trenutno udaljene tek 40-minutnom vožnjom automobilom te su skloni ograničiti svoja druženja upravo na privatna imanja koja im pružaju željenu privatnost.

TROOPING THE COLOUR

Stižu prve fotografije: George, Charlotte i Louis glavne zvijezde i ovogodišnje proslave

Pogledaj galeriju

Dapače, u blizini je i ostatak obitelji jer su njihovi roditelji Carole i Michael Middleton smješteni u vili Bucklebury Manor, udaljenoj također 40 minuta vožnje.

S obzirom na to da je blizu i njihov brat James koji s trudnom suprugom Alizee Thevenet živi na obližnjoj farmi u Berkshireu, sve navodi na to kako se u nedjelju sprema veliko obiteljsko slavlje u intimnoj atmosferi.