odmorna i sretna

Ivana Paradžiković gušta u babljem ljetu i poručuje: 'Najbolje tek dolazi'

29.08.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Prije koji dan poznato novinarsko i voditeljsko lice opisalo je neugodnu situaciju koja joj se dogodila tijekom leta avionom iz Zagreba, a sada se pratiteljima javila znakovitom porukom

'Dva mjeseca bosih nogu, bez šminke, gologuza. Prvi put u životu. Ne koliko mogu nego koliko hoću... jer ja držim volan. Najbolje tek dolazi', najavila je znakovito Ivana Paradžiković.

Ovog ljeta nauživala se sunca, mora i naputovala. Bila je u Jordanu, a i na našoj obali. Prije odlaska na odmor ispričala je što se točno dogodilo s poslom na Uni TV i njezinim uređivanjem emisije 'Lice pravde'.

'Nikada nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan. Jako mi je žao kolega snimatelja, montažera, novinara, svih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna. Vrhunski televizijski proizvod', izjavila je za Večernji list.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX