POPUT MORSKE SIRENE

Prizor od kojeg zastaje dah: Lidija Bačić ponovno provocira slikama u badiću

07.08.2020 u 22:19

Bionic
Reading

Baš kao i većina svojih kolega, Lidija Bačić pauzu od koncerata koristi za punjenje baterija na moru. Lijepa Splićanka dane provodi u voljenoj Dalmaciji, a svaki slobodan trenutak iskoristi za uživanje na plaži. Tijekom posljednjeg kupanja pjevačica je zabilježila i seksi fotografiju u plićaku koju je potom podijelila sa svojim obožavateljima

Poput morske sirene Lidija Bačić udobno se smjestila u plićak i za svoje obožavatelje pozirala u minijaturnom bikiniju. Takvim fotografijama njezini se brojni fanovi najviše razvesele te je jedva dočekaju obasuti komplimentima.

Uz svoj poznati hešteg #istasiglas Lidija se odjevena u bijeli bikini pohvalila svojom vitkom figurom na kojoj ne mora marljivo raditi kao većina njezinih kolegica. 35-godišnja Splićanka jednom je prilikom izjavila kako jede što god poželi te kako ima sreću da joj se kilogrami ne lijepe tako lako.

Da ima dobre gene i tijelo savršenih proporcija još su jednom potvrdili njeni obožavatelji koji su joj uputili komplimente na račun izgleda. 'Prezgodna', 'prelijepa', 'zavodljiva' - samo su neki od epiteta kojima su pjevačicu počastili njezini vjerni fanovi.

Lidija redovito na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije koje jedne ostavljaju bez daha, dok ih drugi smatraju neukusnima, no činjenica je da pjevačica zna privući pozornost. Nedavno je objavila i video u kojem leži na plaži i prska se sprejem za brže tamnjenje uz stihove svoje pjesme 'Lubenica'.