POTPUNO RAZOTKRIVANJE

Priznanje koje je šokiralo sve: Demi Moore otkrila da je bila žrtva silovanja, ali i da je bila trudna s Ashtonom Kutcherom

13.09.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Na naslovnici listopadskog izdanja Harper's Bazaara, gotovo 30 godina nakon što je trudna i gola pozirana za časopis Vanity Fair, danas 56-godišnja glumica ponovno je skinula sve sa sebe i ostavila tek ružičasti šešir i dijamantnu narukvicu. Razlog zbog kojeg se ovog puta razgolitila je skori izlazak njezine knjige 'Inside Out', a zanimljivi detalji već su 'procurili'

Malo je reći da su njezini obožavatelji, koji s nestrpljenjem iščekuju izlazak njezine knjige 'Inside Out', ostali šokirani kada se doznalo da je 56-godišnja Demi Moore kao 15-godišnjakinja bila žrtva silovanja, kao i da se 27 godina kasnije, nakon što je spontanim pobačajem izgubila dijete koje je čekala s tadašnjim suprugom Ashtonom Kutcherom, odala drogama i alkoholu.

Da je u 42. godini života ostala trudna, znali su tek njoj bliski ljudi. U šestom mjesecu trudnoće, te 2004. godine, doživjela je spontani pobačaj i izgubila djevojčicu, kojoj su ona i Ashton Kutcher već odabrali ime - Chaplin Ray.

U svojoj knjizi slavna je glumica opisala i svoju ljubavnu vezu s mlađahnim Kutcherom, otkrivši kako je uz njega ponovno uspjela proživjeti mladenačke godine i doživjeti stvari koje nije kada je imala dvadeset. Naime, Demi Moore obiteljski je dom napustila na svoj 16. rođendan i započela živjeti s gitaristom, nakon čega se, dvije godine kasnije, udala za glazbenika Freddyja Moorea.

Većinu mladosti obilježila joj je ovisnost o kokainu i alkoholnim pićima, a spasila ju je zapravo gluma i dobivene prilike - uloge u 'General Hospital' i filmovima poput 'About Last Night'. Uz sve to borila se sa svojim vlastitim demonima - prejedanjem zbog čega je postala opsjednuta kilogramima.

Svemu tome vratila se nakon što je izgubila dijete, tražeći utjehu upravo u alkoholu, ali i Vicodin tabletama. Kao da joj to sve nije bilo dosta, ubrzo je doznala da joj Kutcher i nije bio pretjerano vjeran, zbog čega su 2011. krenuli svatko svojim putem, da bi tek dvije godine kasnije finalizirali razvod.

  • +5
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

No, prije negoli su papiri za razvod bili gotovi, a nakon što je popušila sintetički kanabis i udisala dušični oksid, doživjela je napadaje i tek je tada zatražila stručnu pomoć i otišla na rehabilitaciju. Kako je priznala danas je 'čista' i ne želi ništa uzimati jer ne želi više izgubiti kontrolu nad životom.

A osim što je otkrila detalje o braku s Ashtonom Kutcherom, potvrdila je i da njezin drugi suprug, Bruce Willis, nije bio presretan njezinim stalnim angažmanima i snimanjima filma, smatrajući kako je to sve odvlači od kuće, obitelji i njihove tri kćeri. Ni Bruce Willis, kao ni Ashton Kutcher još se uvijek nisu javno oglasili oko toga što je njihova bivša supruga njihovu intimu iznijela u svojoj knjizi.