TRAUME IZ PROŠLOSTI

Demi Moore: 'Mojoj djeci nije bilo lako, mnogi su im govorili da su ružna'

12.03.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Holivudska zavodnica Demi Moore tijekom dugogodišnjeg braka s Bruceom Willisom dobila je tri kćeri Rumer, Scout i Tallulah. Iako su supružnici nakon razvoda podijelili skrbništvo, najveći dio vremena djevojke su provodile s majkom. Danas mlade i uspješne djevojke, tijekom odrastanja borile su se raznim pritiscima javnosti i zlobnim komentarima

Glumica Demi Moore prisustvovala je kao gost na konferenciji namijenjenoj ženama, nastalom pod organizacijom lifestyle portala Goop, koji je u vlasništvu Gwyneth Paltrow.

Lijepa Demi koja je nekoć harala Hollywoodom i bila tiha patnja mnogih muškaraca, od kojih je zavela Brucea Willisa i Ashtona Kutchera danas živi mnogo drugačijim životom. Djelomično se povukla sa scene i okrenula privatnom životu. Nakon problema s ovisnošću o alkoholu i opijatima, Moore se prijavila u kliniku na odvikavanje, a onda je uslijedila i depresija. Taj traumatičan životni period naučio ju je, kaže, mnogočemu.

Demi Moore s kćerima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moje zdravlje me osvijestilo. Osjećam da što više radim na sebi šaljem bolji primjer svojoj djeci i učim ih što je ispravno i koliko je važno brinuti o sebi', objasnila je poznata crnka, a onda iskreno priznala da njezinim kćerima nije bilo ni malo lako odrastanje uz poznatu majku i oca.

'Mislim da danas živimo u jednom jako zahtjevnom vremenu. Pritisak društvenih mreža na mlade ostavlja velik trag te unatoč brojnim prednostima tog alata, mnogo je više negativnih aspekata. Moja djeca primjerice, oni su bila prva generacija koja je stavljena pod mikroskop. Moje cure vodile su veliku bitku jer su im mnogi anonimci govorili da su ružne', rekla je Moore.

Dodala je da su njezina tri kćeri na sreću izrasle u divne mlade djevojke od kojih ona mnogo više uči nego one od nje. 'Mislim da imaju mnogo samopouzdanja i u puno toga zapravo one mene ispravljaju i uče, nego što je obrnuto', zaključila je 56-godišnjakinja.