najuzbudljiviji dio filma

Priyanka Chopra oduševljena što glumi sa Céline Dion

16.05.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Indijska glumica zablistala je u njujorškoj na premijeri novog filma 'Ponovo ljubav' u kojem igra glavnu ulogu Mire Ray, talentirane autoricu knjiga za djecu i ilustratoricu, koja se suočava sa smrću svog zaručnika. Otkrila je neke detalje sa snimanja

Céline Dion igra u ovom ostvarenju i utjelovljuje sebe. A Priyanka Chopra je progovorila o radu s planetarnom poznatom pjevačicom.

'Vrlo je uzbudljivo što je ovo glumački debi za Céline Dion. Kada sam gledala film, pomislila sam da je toliko je smiješna da mi nije jasno kako joj je ovo prvi film. Definitivno bi trebala raditi više filmova. Ali Céline Dion igra Céline Dion, i ona je smiješna i nevjerojatna, šarmantna i prelijepa u filmu. Ali meni je najuzbudljiviji dio kod ovog filma, osim činjenice da je stvarno sladak, to što možemo čuti njezinu novu glazbu, a to nismo jako dugo. Tako da sam vrlo uzbuđena zbog svih koji će moći gledati film jer je upravo to dodalo tako nevjerojatnu pozadinu filmu', izjavila je glumica za Avaz.

Izvor: Društvene mreže

Kako je film 'Ponovo ljubav' sniman za vrijeme pandemije koronavirusa, film je, kaže Chopra, njihova Covid beba.

'Kad smo snimali 2020. nije nam bilo dopušteno da upoznamo nikog drugog. Svi smo bili u stvarno velikom, teškom balonu gdje nismo mogli upoznati ljude. Tako da smo se stvarno mogli samo jedni s drugima družiti. I mislim da smo mi glumci jednostavno postali vrlo bliski jedni drugima. Jednostavno bismo pronalazili razloge da se družimo zbog našeg zdravog razuma. Ali na snimanju je bila jako zabavna atmosfera, kao i ekipa. Filmovi evociraju uspomene. Osjećaj kroz što likovi prolaze, pokreće vas. Dakle, mislim da smo svi imali to zajedničko iskustvo tijekom vremena kada su svi bili ranjivi. I ovaj film je bio nešto poput našeg sigurnog prostora u tom trenutku', smatra Chopra.

  • +2
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

U filmu se pojavljuje i njezin suprug, glazbenik Nick Jonas koji je izjavio da je to bilo 'sjajno, novo iskustvo za njih'.