BEBA PALČIĆ

Teški dani su iza njih: Kći Priyanke Chopre i Nicka Jonasa sto je dana provela na intenzivnoj i sada je napokon kod kuće

09.05.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Glumica Priyanka Chopra prije dva mjeseca otkrila je da je postala majka te da je sa suprugom Nickom Jonasom dobila prvo dijete, djevojčicu Malti Marie. Detalje oko poroda i cijelog tog iskustva dugo je držala za sebe, a sada je ipak odlučila ispričati svoju tešku priču o prijevremeno rođenoj djevojčici koja je punih sto dana morala provesti na intenzivnom odjelu rodilišta

Povodom Majčinog dana, koji se obilježavao jučer diljem svijeta, glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra podijelila je s obožavateljima djelić svoje intime. Progovorila je o svojoj bebi, djevojčici Malti Marie, koju je dobila sa suprugom Nickom Jonasom.

Lijepa Indijka objavila je prvu zajedničku fotografiju s malenom te poručila da cijeni svaki obiteljski trenutak jer je njihova djevojčica provela dugih sto dana na intenzivnom dječjem odjelu rodilišta u Los Angelesu.

‘Na ovaj poseban dan ne možemo a da se ne osvrnemo na ovih posljednjih nekoliko mjeseci koji su za nas bili jako turbulentni. Sada znamo da je još mnogo ljudi prošlo slično iskustvo. Nakon više od sto dana provedenih na intenzivnom odjelu bolnice, naša djevojčica napokon je došla kući. Svaka obitelj ima svoj jedinstven put, a naš je zbilja bio izazovan i zahtijevao mnogo vjere. Baš zato ovaj je zajednički trenutak toliko dragocjen.

Presretni smo što je naša djevojčica konačno kod kuće i samo želimo zahvaliti svim liječnicima, medicinskim sestrama i specijalistima u bolnicama Rady Children's La Jolla i Cedar Sinai, Los Angeles, koji su nesebično bili uz nas na svakom koraku. Naše sljedeće poglavlje upravo počinje, a naša beba je zaista snažna. Vole te mama i tata’, stoji u emotivnoj objavi 39-godišnjakinje.

Podsjetimo, Priyanka je početkom godine otkrila da su ona i Jonas dobili dijete zahvaljujući surogat-majci.

  • +6
Nick Jonas i Priyanka Chopra Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER