stephen baldwin

Privatna drama Hailey i Justina Biebera njezinog je oca natjerala na riskantne objave

01.03.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Obitelj poznatog glazbenika nalazi se u nekim tajnim obiteljskim problemima, a sve je izašlo u javnost kada je otac Hailey Bieber zatražio pomoć svoje vjerske zajednice

Jučer je obožavatelje Justina i Hailey Bieber zabrinuo apel Stephena Baldwina, inače oca lijepe Hailey, da mlade supružnike uključe u svoje molitve. Iako je vjera oduvijek od iznimne važnosti objema obiteljima, ovaj je očev potez razljutio Hailey.

'Kršćani, molim vas da kada mislite na Justina i Hailey, uzmite trenutak i pomolite se za njih da budu mudri, da budu zaštićeni i blizu Boga', stoji u objavi Baldwina koji je podijelio objavu influencera Victora Marxa.

'Postoje posebni izazovi s kojima se ljudi na viokim položajima suočavaju, a neprijatelj ne želi da se oni približe Isusu. Često se suočavaju s duhovnim ratom koji je intenzivan i nastoji uništiti njihovu vjeru, brak i život općenito. Zato vam hvala', objasnio je influencer na Instagramu.

Iako nije još poznato s čime se Hailey i Justin bore trenutno, izvori za strane medije otkrivaju kako par prolazi kroz 'privatnu obiteljsku stvar'. 

Bieberi se nisu oglašavali o čemu je točno riječ, no Hailey Bieber je navodno bijesna na svog oca jer je pozvao javnost da se moli za nju i njenog supruga.

  • +3
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MHD / Pacific coast news / Profimedia