TURSKA LJEPOTICA

Prisjetila se mladosti: Lijepa Hurem pokazala kako je izgledala prije 20 godina

01.03.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Meryem Uzerli bila je prava miljenica hrvatske publike za vrijeme prikazivanja serije 'Sulejman Veličanstveni' u kojoj je glumila slavnu sultaniju Hurem, fatalnu crvenkosu ženu sultana. Mnoge žene zavide ovoj glumici na lijepom izgledu, a sve to zahvaljujući izrazito plavo zelenim očima i mladolikom licu. Turkinja njemačkog podrijetla pokazala je obožavateljima kako je izgledala nekad dok još nije bila glumica

'Mrzovoljna', napisala je u hasthtagu pored fotografije objavljene na Instagramu i time nasmijala svoje pratitelje.  

Meryem Uzerli se često prisjeti nekih obiteljskih uspomena i podijeli ih sa svojim obožavateljima. Ovaj put se prisjetila svojih tinejdžerskih dana i pokazala fotografiju na kojoj je imala tek 14 godina. Glumica je od tada na ovamo često mijenjala izgled. Bila je crnka, crvenokosa, a trenutno njeguje plavu kosu koja joj odlično pristaje. 

#grumpy #teenagergirl #kindof 👀🙄🙄🤗💋 #14yearsold #tb

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Iako su mnogi mislili kako će joj odlazak sa snimanja 'Sulejmana veličanstvenog' zauvijek zatvoriti vrata glume u Turskoj, 34-godišnja Meryem se uspjela vratiti 2016. godine serijalom 'Kraljica noći' te je zadržala popularnost kod publike - za fotografiju iz tinejdžerskih dana dobila je skoro 80 tisuća lajkova. 

  • +5
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia