KOMPLIMENTI PLJUŠTE

Prirodno izdanje: Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez trunke šminke

28.02.2020 u 21:08

Bionic
Reading

Nives Celzijus, pjevačica, spisateljica i glumica, na Instagramu ima veliki broj pratitelja koje redovito oduševljava svojim objavama

Atraktivna brineta svoje brojne pratitelje je oduševila najnovijom fotografijom pokazavši lice bez trunke šminke, što je izazvalo pravu pomutnju među njezinim fanovima.

'Jedna 'no make up' od 6 ujutro... A onda su me dohvatile moje curke iz beauty sektora i izgledala sam kao najljepša na planeti, ali tome ćete svjedočiti nekom drugom prilikom #samoprirodno#', napisala je Nives pored fotografije koja je izazvala brojne reakcije.

Naravno, prirodni look zgodne Zagrepčanke ipak je zasjenio njezin smjeli dekolte koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

'Tebi šminka ne treba, prava si ljepotica', 'Ovako si naj, naj', 'A joj, moja Nives, tvoja pojava izluđuje', samo su pljuštali komplimenti na Nivesin račun.

Iako ima veliki broj fanova, Nives se često suočava i s kritičarima njezinih smjelih modnih izdanja na društvenim mrežama.

  • +4
Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic

'Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom', izjavila je svojedno Nives koja na Instagramu ima oko 358 tisuća obožavatelja.