MIRISI DJETINJSTVA

Pripreme su već počele: Nina Badrić u svoj je dom već unijela božićnu čaroliju

10.12.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Stiglo je jedno od najljepših i najiščekivanijih doba u godini – Božić. Premda su trgovine okićene još od početka studenog, mnogi svoje domove počinju ukrašavati s početkom Adventa. Među njima je i jedna od naših najpopularnijih pjevačica. Nakon adventskog vijenca, u svom domu postavila je i bor

Pripreme za Božić ove tmurne i teške godine u brojnim domovima počele su ranije nego ikad prije. U prosincu koji je po mnogočemu drugačiji od svojih prethodnika, svi su požurili u svoje obiteljsko gnijezdo unijeti dozu sreće i pozitivnog ugođaja u obliku lampica i kuglica. Nina Badrić fotografijom svog okićenog bora poželjela je pratiteljima na Instagramu dobar dan, otkrivši kako na njemu prevladavaju crvene i srebrne kuglice, kao i figurice anđela.

Ranije je fanovima pjevačica pokazala i kako izgleda njezin adventski vijenac i prva upaljena svijeća. Uz nježno bijelu svijeću omotanu u mašnu, napisala je: 'Doma je najljepše' uz oznaku 'Božić dolazi'. Nakon toga je objavila i fotografiju bijelih zvonaca na kojima su ispisane riječi 'ljubav', 'vjera' i 'nada'.

  • +4
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

I time je Nina donijela dašak svog blagdanskog ugođaja, a riječima koje je odabrala za zvonca, poslala i lijepu poruku obožavateljima. Ljetos je pjevačica pratiteljima dala uvid i u svoju vikendicu na Hvaru u kojoj je ove godine provela više mjeseci.