NJEGUJE DOBRE ODNOSE

Detalj koji nije prošao nezapaženo: Kraljica Elizabeta ovim je potezom oduševila javnost

24.06.2021 u 00:29

Bionic
Reading

Usprkos odstupanju s kraljevskih dužnosti i brojnim optužbama na račun pojedinih članova obitelji, britanski princ Harry i Meghan Markle i dalje imaju posebno mjesto u srcu kraljice Elizabete, a što je dala naslutiti njihovom fotografijom izloženom u Buckinghamskoj palači

Susret britanskog premijera Borisa Johnsona i kraljice Elizabete u Buckinghamskoj palači zabilježili su okupljeni fotoreporteri, a javnosti je posebno zapeo detalj u pozadini - uokvirena fotografija princa Harryja i Meghan Markle.

Njihova fotografija postavljena je na stolič pored ostalih obiteljskih fotografija, uključujući onu Harryjeva brata Williama i njegove supruge Kate Middleton, kao i uokvirenu sliku same kraljice s pokojnim suprugom, princom Philipom.

  • +2
Kraljica Elizabeta i Boris Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Odnos na relaciji vojvode od Sussexa i Buckinghamska palača napeti su od njihova TV intervjua s Oprom Winfrey objavljenom u ožujku, a u kojemu su tvrdili da su pojedini članovi kraljevske obitelji krili zabrinutost zbog boje kože njihovog sina Archieja.

Markle je tada tvrdila kako kraljevska obitelj nije učinila ništa da joj pomogne kad se javila rekavši im o svojim suicidalnim mislima kao rezultatu kraljevskog života.

Usprkos svemu, Meghan i Harry i dalje njeguju dobre odnose s 95- godišnjom kraljicom, dok kraljevski stručnjaci tvrde kako ona nije umiješana u rasne kontroverze o kojima su Sussexi progovorili u TV intervjuuu s Oprom.

Nakon što su ranije ovoga mjeseca postali roditeljima djevojčice Lilibet, kraljica Elizabeta uputila im je javnu čestitku putem društvenih mreža.