KAKVO IZNENAĐENJE

Susret s princem Williamom bio im je najbolji rođendanski poklon

20.09.2023 u 15:22

Bionic
Reading

Grupa prijateljica iz Kanade, koje su u New York stigle kako bi proslavile 60. rođendan, ni u najluđim snovima nisu zamišljale kako će tamo susreti budućeg britanskog kralja

Nakon svog posjeta 10. vatrogasnoj posjeti u New Yorku, princ William iznenadio je sve kada je odlučio zastati, fotografirati se i porazgovarati s ljudima koji su ispred postaje stigli samo zbog njega. Iako to nije bilo u službenom protokolu, 41-godišnjak je oduševio sve, a ponajviše šest prijateljica iz Kanade koje su u New York stigle kako bi proslavile 60. rođendan.

'Ovo je tako zabavno! Rukovao se sa mnom, a ja sam mu rekla da sam iz Nove Škotske u Kanadi. Nakon toga sam mu rekla kako mi je rođendan sutra, a on je rekao kako me neće pitati koliko godina slavim. Šapnula sam mu da slavim 60. rođendan, a on je dobacio kako ćemo reći da je 50 godina 'u igri'', rekla je Barb Patterson, jedna od prijateljica i dodala kako je princ William rekao da se nada da ćemo se odlično provesti.

Magazin People dobio je i video koji je objavljen na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako se princ William rukovao s njima prije negoli je ušao u automobil i otišao.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Peter Nicholls / PA Images / Profimedia

'Prave smo sretnice. Bile smo posljednje koje su ga upoznale', dodala je uzbuđena Kanađanka, koja je otkrila kako su ona i prijateljice bile u Westfield World Trade Centru na ručku kada su primijetili ekipu iz osiguranja kako staje na svoja mjesta, zbog čega su shvatile da je riječ o nekoj faci.

opet briljira

Kate Middleton ima savršen jesenski stajling: Ovakve cipele i sako svatko bi poželio u ormaru

Pogledaj galeriju