UOČI POČETKA ŠKOLE

Princeza Charlene pokazala finalni rezultat: Evo kako njezini blizanci izgledaju nakon što se Gabriella uhvatila škara

03.09.2022 u 09:24

Bionic
Reading

Kako je na svom Instagram profilu otkrila, objavivši dvije fotografije Gabrielle i Jacquesa, kći princeze Charlene i princa Alberta ošišala je sebe, kao i svog brata blizanca i to samo nekoliko dana prije početka nove školske godine

Prošla su dva mjeseca otkako se princeza Charlene od Monaca posljednji puta oglasila na svom službenom Instagram profilu, stoga ne čudi da su njezini najvjerniji obožavatelji i pratitelji jedva dočekali ovu. Ovoga puta u prvi je plan Charlene stavila svoje blizance, Gabriellu i Jacquesa, koji će u ponedjeljak krenuti u školu i to u malo neobičnom izdanju.

Kako je pokazala dvjema fotografijama, a potom i opisala ispod istih, princeza Gabriella odlučila se umjesto profesionalaca sama uhvatiti škara i sebi i bratu za novu školsku godinu napraviti nove frizure.

'Gabriella je ošišala sebe i svog brata i podarila im nove frizure!!! Radujem se školi u ponedjeljak', stoji ispod objave.

No, rezultat nije bio dobar za ostatak monegaškog dvora koji su pomalo u šoku gledali dvoje školaraca s novim frizurama. Naime, princezi Gabrielli nedostaje velik dio šiški, koje su sada ukoso izrezane, baš kao i popriličan dio sa strane, a ništa bolje nije prošao ni Jacques, koji je vjerovao sestri i prepustio se u njezine 'stručne' ruke.

  • +2
Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Inače, blizanci su ovo ljeto proveli u ljetnom kampu pod nazivom Seadventures Summer Camp, a sada ih očekuje povratak školskim obavezama u Monacu.