U MONTE CARLU

Princeza Charlene napokon je progovorila za medije: 'Moje zdravlje je još uvijek loše'

25.05.2022 u 11:57

Bionic
Reading

Nakon što je jučer objavila fotografiju na kojoj pozira sa kćerkom, princezom Gabrielle, uoči glamurozne večeri na Monte Carlo Fashion Weeku, tamošnji mediji dobili su i prve izjave od monegaške princeze Charlene

44-godišnja princeza Charlene lagano se vraća 'u normalu', nakon godinu dana izbivanja iz monegaške palače, a vratila se i svojim obavezama prema organizacijama čiji je pokrovitelj. Jučer je tako bila na dodjeli modnih nagrada u Monte Carlu, gdje se održava Fashion Week, a društvo joj je pravila sedmogodišnja princeza Gabrielle.

Majka i kći pozirale su zajedno, a princeza Charlene fotografiju je objavila na svom službenom Instagram profilu. A da je uistinu opuštenija i da je, čini se, sada napokon sve sjelo na mjesto, dokazuju i njezine izjave koje je sinoć dala tamošnjim medijima.

Tako je novinaru Monaco Matina rekla: 'Danas se osjećam opuštenije, no ne želim u ničemu žuriti.' U Monaco se Charlene vratila u ožujku ove godine, nakon što se oporavljala u privatnoj švicarskoj klinici, a 30. travnja pojavila se i prvi puta službeno, na Svjetskom prvenstvu FIA Formule E, te nekoliko dana kasnije, 7. svibnja, na ragbi turniru.

  • +27
Princeza Charlene s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako do sada nije željela ništa pričati za medije, sada je spremna otkriti više, pa je tijekom sinoćnje večere otkrila i kakvo joj je zdravstveno stanje.

'Moje zdravlje je još uvijek loše i ne želim ništa žuriti. Put je bio dug, težak i iznimno bolan i iscrpljujući', rekla je Charlene, a potom ispričala i kako se Gabrielle snašla s njom na pozornici tijekom dodjele nagrade: 'Prvi smo puta izašle zajedno na pozornicu. Gabrielle nije bila nimalo nervozna. Sve ju je zabavljalo i napravila je show na pozornici. Kao i sve djevojčice njezinih godina, ona voli haljine za princeze, mijenjanje frizura, a čak isprobava i moje ruževe. Gabrielle ima svoj stil i ja je potičem u toj individualnosti.'