NIŠTA NIJE onako KAKO SE ČINI

Jesu li operacije, ali i stres doprinijeli novim zdravstvenim problemima princeze Charlene?

18.05.2022 u 16:07

Bionic
Reading

Zbog infekcije dišnog sustava, princeza Charlene od Monaca provela je više od godinu dana daleko od znatiželjne javnosti, ali i od obitelji, oporavljajući se u bolnicama Južne Afrike, ali i Švicarske. Sada je otkriven još jedan detalj o njezinom zdravlju, za koji su tek rijetki znali

Prema pisanju magazina You, monegaška princeza Charlene prošlog je ljeta, u periodu između dvije operacije sinusa, kojima je bila podvrgnuta, doživjela epileptički napad, što može uvelike objasniti strahove liječnika da je puste na višesatni let iz Južne Afrike u Monako.

Njezin život okrenuo se za 180 stupnjeva prije godinu dana, kada je otputovala u rodnu Južnu Afriku na, kako je isprva trebalo biti, samo deset dana. No oboljela je od bakterije koja joj je potom napravila pomutnju u organizmu i stvorila mnogobrojne zdravstvene probleme, zbog kojih je sedam mjeseci izbivala odvojena od supruga, princa Alberta, i njihovih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle.

Bivša olimpijska pobjednica u plivanju hitno je primljena u bolnicu u Južnoj Africi, nakon čega je počela njezina borba, a sve je kulminiralo, nakon povratka u Monako, njezinim psihičkim i fizičkim slomom, zbog čega je smještena u luksuznu švicarsku kliniku.

  • +27
Princeza Charlene s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Epileptički napad dogodio joj se nakon što se podvrgnula operaciji sinusa, ali i presađivanja kosti zbog stomatološkog zahvata. Bilo je to netom prije negoli se onesvijestila i završila na hitnom prijemu bolnice u Durbanu, a ako je vjerovati izvoru koji se povjerio magazinu You, operacija je bila iznimno iscrpljujuća te je oporavak bio iznimno težak, zbog čega je u konačnici i došlo do napadaja.

Nisu odmogli ni mnogobrojni pritisci koje je u to doba Charlene osjećala, najviše zbog toga što nije bila u mogućnosti viđati djecu. Uz sve to bila je itekako svjesna toga da cijeli svijet pomno prati njezin svaki korak, što joj je samo pojačalo stres i produljilo vrijeme oporavka.