wimbledon

Princ William prekršio kraljevski protokol na teniskom meču, evo što je točno napravio

16.07.2022 u 17:32

Bionic
Reading

Princ William prekršio je kraljevske naredbe i pravila na teniskom meču na Wimbledonu, a to nisu propustile zabilježiti kamere

Princ William i Kate Middleton kao počasni članovi kraljevske lože gledali su četvrtfinalni teniski meč na Wimbledonu u kojemu su snage odmjerili Britanac Cameron Norrie i Belgijanac David Goffin.

Meč je bio napet, a Britanac je u jednome momentu neoprezno izgubio bod. Član kraljevske obitelji na to nije mogao ostati miran te je opsovao, a na njegovu nesreću - baš su ga u tom trenutku uhvatile kamere.

Iako je režija meča njegovu psovku prekinula na pola, tako da su pustili sliku druge kamere, gledatelji su brzo počeli komentirati kako je William opsovao: ''Ne, ne, j****e!''

Podsjetimo, psovanje je među kraljevskim članovima obitelji strogo zabranjeno, a smatra se naročito neprikladnim kad netko od njih opsuje na javnom događanju ili druženju.

Princ je, čini se, bio pod dojmom meča, pa je na rigorozna kraljevska pravila zaboravio. Psovka mu je najvjerojatnije pobjegla u žaru navijanja za svog tenisača.

Naravno, snimka njegovog psovanja brzo je postala hit na društvenim mrežama. I dok su neki komentirali kako za ovim stvarno nije bilo potrebe i da bi William morao paziti kako se ponaša - pogotovo dok ga svi snimaju na ovakvom prestižnom događanju - drugi su komentatori Williama obranili i rekli da im je super vidjeti kako je i on samo čovjek koji se uživi u tenis kad meč igra njegov sugrađanin.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia