DUHOVITI PRINC

Princ William našalio se na svoj račun: 'Sa mnom bi frizeri brzo ostali bez posla'

19.09.2017 u 19:04

Bionic
Reading

Tijekom posjeta jednom domu za beskućnike, član kraljevske obitelji pokazao je da itekako ima smisla za humor. Dolazak princa Williama oduševio je jednog frizera, koji se poželio s njim rukovati, a on mu je uzvratio duhovitim komentarom na svoju ćelavost

Mnogi se muškarci, kada je riječ o gubitku kose, jako teško s time nose i na sve načine pokušavaju prikriti ćelavost. Ipak, kada je riječ o članu kraljevske obitelji, on s tim nema problema. Dapače, itekako se zna našaliti na svoj račun.

Princ William, u sklopu svojih mnogobrojnih posjeta i obveza, pronašao je vremena i da posjeti dom za beskućnike, u kojem pomoć pronalaze i beskućnici koji su ujedno i ovisnici, a organizacija im pomaže da ponovno 'stanu na svoje noge'. Vrata do organizacije nalazi se i frizerski salon, a vlasnik istog izašao je ispred vrata kako bi se rukovao s princom.

Čim mu je pružio ruku, princ William se našalio i rekao mu: 'Ja vam i nemam previše kose. Sa mnom bi frizeri brzo ostali bez posla.' Izrekavši to, svi su se dobro nasmijali.

Ovom prigodom svi okupljeni iskoristili su priliku i čestitali mu na trudnoći supruge Kate Middleton.

  • +8
Princ William planirane aktivnosti nastavlja bez supruge Kate Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkako je napustio svoj civilni posao kao pilot za hitnu službu, William se fokusirao na kraljevske dužnosti, te je nastavio putem kojim je išla njegova majka, princeza Diana, ali i baka, kraljica Elizabeta, pomagati dobrotvornim udrugama. Prošli tjedan otvorio je centar hitne službe u Liverpoolu, a susreo se i sa žrtvama seksualnog nasilja.