kuhao, vozio kamion...

Princ William kuhao s volonterima pa ostao ganut emotivnom gestom

18.04.2024 u 20:39

Bionic
Reading

Princ William bio je dirnut brojnim pismima volontera koji su u njima iskazali ljubav i podršku Kate Middleton i kralju Charlesu

Nakon što je Kate Middleton javnosti obznanila da boluje od raka, i princ William odlučio se privremeno povući sa svih dužnosti te je nekoliko tjedana proveo van očiju javnosti. No, odmoru je sada došao kraj.

Naime, princ od Walesa danas se vratio javnim angažmanima te je posjetio dobrotvornu organizaciju u Surreyju, a potom i centar za mlade smješten u zapadnom Londonu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Posjeta Surreyju podrazumijevala je organizaciju oko raspodjele hrane te punjenje kombija s volonterima koji hranu potom dijele onima u potrebi. Uz to je razgovarao s kuharima i pripremao jela, a sve s ciljem poticanja smanjenja bacanja hrane i osvještavanja društva o važnosti pomaganja siromašnima.

'Oh, donijeli ste i pisma, kako lijepo od vas! Puno vam hvala', rekao je ganuti William, dok je jedna od volonterki podijelila detalje razgovora s princem:

  • +6
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Alastair Grant/WPA Pool/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Uručila sam mu pisma i rekla mu 'Pazite na nju', a on je s osmijehom rekao da hoće', prepričala je volonterka, misleći pritom na Kate Middleton.

Princ William je nosio i prigodnu pregaču te sa smiješkom pozirao za fotoreportere. Oni su zabilježili i emotivan trenutak uručenja brojnih pisama podrške s porukama volontera za brz oporavak njegovoj supruzi te ocu, kralju Charlesu III., koji također boluje od raka.

'Smanjenje količine bačene hrane ima značajne prednosti za okoliš, uključujući smanjenje emisija iz odlagališta koje pridonose klimatskim promjenama', objavili su iz Kensingtonske palače.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo je bilo prvo službeni pojavljivanje princa Williama u javnosti od 19. ožujka i posjeti Sheffieldu u kojem je promovirao volonterski rad orijentiran na pomoć beskućnicima, a nakon toga vidjeli smo ga tek s 10-godišnjim sinom Georgeom na utakmici Aston Ville.

Istovremeno, Kate Middleton do daljnjega ostaje u privatnosti doma kako bi imala dovoljno mira i idealne uvjete za oporavak od raka i iscrpljujuću kemoterapiju kroz koju trenutno prolazi.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju