NE ODOBRAVAJU GA

Princ William i Kate Middleton zaprepašteni intervjuom Harryja i Meghan koji javnost nestrpljivo iščekuje

25.02.2021 u 11:12

Bionic
Reading

Prema riječima izvora bliskih Kate Middleton i princu Williamu, britanski kraljevski par zgrožen je odlukom princa Harryja i Meghan Markle da na malim ekranima javno iznesu svoje pritužbe na račun obitelji koju su prošle godine službeno napustili

'William i Kate ne kriju zaprepaštenost potezom princa Harryja i Meghan Markle uslijed hosiptalizacije princa Philipa', navodi izvor blizak paru.

U nedjelju, 7. ožujka, javnost će moći premijerno vidjeti intervju s princom Harryjem i Meghan Markle u glavnim ulogama, a u kojem su bez zadrške progovorili o razlogu svog napuštanja britanske kraljevske obitelji, budućim projektima i Meghaninoj trudnoći, koja je najavljena ranije ovog mjeseca.

'Princ Harry i Meghan Markle u svom velikom televizijskom intervjuu neće govoriti negativno o princu Williamu i Kate Middleton jer ne žele stavljati gorivo na tu vatru', riječi su zasebnog izvora.

Glasine o napetim odnosima princa Williama i Harryja traju već neko vrijeme, a da nisu daleko od istine princ Harry 2019. godine potvrdio je u intervjuu u kojemu je naglasio kako se on i njegov stariji brat nalaze na 'različitim putevima'. Odluka bivšeg vojnog pilota da odstupi s kraljevskih dužnosti i trajno se preseli u SAD samo je uzrokovala još više drame u njihovom bratskom odnosu, no potrudili su se poduzeti sve korake kako bi riješili nesuglasice.

  • +5
Princ William i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ranije ovog mjeseca Buckinghamska palača objavila je da se Harry i Meghan neće vratiti na svoje kraljevske pozicije. Par se preselio u Kaliforniju sa sinom Archiejem u ožujku prošle godine. Iako su par bili čvrsti u naumu da svoje napuštanje britanske kraljevske obitelji učine trajnim, kraljica Elizabeta II priželjkivala je drugačiji ishod.

'Kraljica se nadala da će se vratiti, ali ona ne može puno učiniti oko toga i prihvaća njihovu odluku', prethodno je otkrio izvor. 'Nakon dugih razgovora s palačom, Harry i Meghan zauvijek su odstupili s kraljevskih dužnosti. Njihov konačan izbor bio je zauvijek otići'.