ALBERTOV NASLJEDNIK

Princ Jacques slika je i prilika svog oca i već je spreman jednoga dana vladati Monacom

15.04.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Proteklog je vikenda u Monte Carlu održan Masters turnir u Monte Carlu, a na njemu su, kako i priliči, prisustvovali i princ Albert i princeza Chalene koji su na tribine poveli i devetogodišnjeg princa Jacquesa

Odavno je poznato da su monegaški vladari, princ Albert i princeza Charlene, veliki zaljubljenici u sport te su oboje predstavljali svoje zemlje, Albert Monaco, a Charlene Južnoafričku republiku, na Olimpijskim igrama.

Upravo zbog toga ne čudi da su ovu nedjelju odlučili provesti gledajući dobru partiju tenisa i to na Masters turniru u Monte Carlu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Modno usklađeni u odijelima, Charlene i Albert na turnir su poveli i svog nasljednika, devetogodišnjeg princa Jacquesa, koji je poput roditelja isto imao elegantne hlače, košulju i sako. Gdje je bila njegova sestra blizanka Gabriella i zašto im se i ona nije pridružila, za sada nije poznato.

  • +3
Princ Albert, princeza Chalene i princ Jacques Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Dobro raspoloženi pratili su meč između Norvežanina Caspera Ruuda i Grka Stefanosa Tsitsipasa, a većinu vremena pažnju im je odvlačio upravo devetogodišnji dječak, koji je pokazao svojim manirima da je itekako spreman jednoga dana zasjesti na tron i poput svog oca vladati Monacom.

Jacques je većinu vremena na tribinama nosio sunčane naočale, a zbog ozbiljnog lica njegovi roditelji, princ Albert i princeza Charlene, nisu mogli zadržati smijeh. U jednom je trenutku naočale i skinuo i dalje, poput odraslog čovjeka, ozbiljnog lica i preklopljeniih ruku gledao meč.