HOĆE LI PRIHVATITI?

Kraljica im pruža drugu šansu: Princ Harry i Meghan Markle pozvani s djecom na jubilarno događanje u Buckinghamsku palaču

19.04.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Najnovije informacije koje prenose britanski mediji navode na to kako je kraljica Elizabeta pred kraj svog života ipak odlučila pokazati svoju osjećajniju stranu, da zna popustiti i ponekad preskočiti stroge protokole monarhije

Tijekom tajnog posjeta princa Harryja i Meghan Markle kraljici Elizabeti II u Windsor proteklog vikenda, 95-godišnja vladarica navodno je uputila važan poziv svom unuku i njegovoj supruzi. Time im je odlučila pružiti drugu šansu, a ujedno će pokušati izgladiti odnose u obitelji.

Naime, Harry i Meghan dobili su službeni poziv na svečano obilježavanje platinastog jubileja kraljice Elizabete, a koji uključuje pojavljivanje na balkonu Buckinghamske palače.

  • +11
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Početkom lipnja obilježava se 70. godišnjica krunidbe kraljice Elizabete II, ujedno najdugovječnije britanske poglavarice crkve i krune. Tim povodom održat će se četverodnevno slavlje kroz razne manifestacije, a jedna od njih je već dobro poznati Trooping the Colour, kada se najuži članovi obitelji pojavljuju pred svijetom na najpoznatijem balkonu Buckinghamske palače.

Izvori bliski palači tvrde kako je kraljica izrazila veliku želju ponovno okupiti cijelu obitelj i pokušati izgladiti odnose koji su naštetili cijelom kraljevstvu te doveli do odlaska Harryja i Meghan u Kaliforniju. Vojvode od Sussexa nisu potvrdile svoj dolazak, ali dobro upućeni izvori tvrde da su kraljici obećali razmisliti te da su joj zahvalni na pozivu.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Također, Harry je svojoj baki obećao uskoro dovesti sina Archieja i mlađu kćer Lilibeth.

S obzirom na kraljičine godine te sve loše zdravstveno stanje, zbog kojeg je primorana brojne obveze prebaciti na svoje nasljednike princa Charlesa i princa Williama, nada se da će svi imati razumijevanja te joj pružiti šansu da ponovno okupi cijelu obitelj dok je još na vlasti.