SVE JE IZNENADIO

Princ Harry nakon dugo vremena snimljen u javnosti: Vozio se gradom u nimalo luksuznom autobusu, a Meghan Markle i Archieja nije bilo na vidiku

07.02.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Princ Harry zaista je održao svoju riječ kada je obitelji najavio da se povlači s kraljevske scene i sa suprugom Meghan Markle i sinom Archijem seli u Ameriku, ne bi li samostalno privređivali i vodili miran život bez kamera. Onda je došla i pandemija koja ih je natjerala da se zatvore u svoj dom u Los Angelesu pa princa i njegovu Meghan, nismo vidjeli u javnosti gotovo godinu dana. No, zahvaljujući pozivu američkog voditelja Jamesa Cordena i to se promijenilo

Popularni voditelj James Corden u svojoj emisiji 'Carpool Karaoke' godinama ugošćuje vodeće zvijezde s javne scene, kako glazbenike, tako i političare, glumce i sve one koje gledatelji silno žele vidjeti i čuti kako pjevaju svoje omiljene pjesme u vožnji autom.

Slavnom voditelju sada je pošlo od ruke ugostiti i člana kraljevske obitelji, točnije princa Harryja, drugog sina princa Charlesa i princeze Diane, koji s bivšom glumicom Meghan Markle i njihovim sinom Archiejem već neko vrijeme živi u Los Angelesu.

Bila je to idealna prilika da James pozove princa na vožnju Los Angelesom i partiju karaoka. Koncept emisije je da James svakog svog slavnog gosta pokupi autom, nakon čega zajedno naprave đir po gradu, plešući i pjevajući uz budno oko kamere.

No, specijalan gost zaslužuje specijalan koncept pa je ekipa emisije za potrebe snimanja ove epizode unajmila turistički autobus na kat. Iako emisija još uvijek nije prikazana na malim ekranima te YouTube kanalu emisije 'Carpool Karaoke', paparazzima je pošlo od ruke uslikati odlično raspoloženog princa u vožnji LA-jem.

  • +11
Princ Harry na snimanju emisije 'Carpool Karaoke' Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

James i princ Harry odlično su se zabavili na snimanju emisije, a ako je vjerovati izvoru poznatom portalu People, ogromni double decker bez krova koji inače služi za razgledavanje turističkih atrakcija unajmljen je kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere. Tako su voditelj i Harry cijelo vrijeme tijekom vožnje bili na sigurnoj udaljenosti na otvorenom.

'Prijatelji su godinama te su se zaista odlično proveli. Bilo je tu puno zbijanja šala i smijanja', otkrio je izvor.

'Obišli su Hollywood, a James je Harryju pokazao neke posebne posjede. Također su čavrljali o Harryjevom životu u SAD-u i njegovim trenutnim planovima', dodao je izvor.

  • +17
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Harryja je na snimanje dopratilo njegovo osiguranje, dok je Meghan Markle ostala kod kuće u Montecitu s njihovim sinom Archijem.

Inače, James Corden bio je gost na vjenčanju Meghan i Harryja 2018. godine. On i Harry su dugogodišnji prijatelji. Poznaju se više od devet godina pa je sasvim logično da je Harry pristao na snimanje.

Voditelju je pošlo od ruke ugostiti brojne slavne osobe, uključujući i bivšu prvu damu Michelle Obamu, dok je za potrebe snimanja emisije s reperom Kanyeom Westom unajmljen avion u kojem im se pridružio i reperov hor.