OPUŠTENI I NASMIJANI

Princ Harry i Meghan uživaju u Kanadi, a on je napravio isto što i njegova baka prije 21 godinu

21.11.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa provode dane u Kanadi kako bi promovirali Invictus igre koje će se održati u Vancouveru i Whistleru u veljači 2025. Tom su prilikom posjetili arenu u Vancouveru, a princ Harry ponosno je učinio potez koji je napravila i njegova baka prije 21 godinu

Čini se da su princ Harry i Meghan Markle konačno opušteni daleko od Ujedinjenog Kraljevstva. Nakon što su u zadnje vrijeme uživali u glazbenim druženjima, par se počastio i sportskim izlaskom. Posjetili su hokejašku utakmicu NHL-a, a Harry je dobio čast koja ga je na trenutak ponovno povezala s voljenom bakom.

Prije 21 godinu kraljica Elizabeta II. bila je na turneji Kanadom u čast svog zlatnog jubileja, a tada je na hokejaškoj utakmici NHL-a ispustila prvi pak, a isto je sinoć učinio i princ Harry.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Harry je u Vancouver iz Kalifornije stigao u društvu supruge Meghan Markle te su zajedno uživali u Rogers Areni prativši kako Vancouver Canucksi pobjeđuju San Jose Sharkse.

Par je pokazao sjajno raspoloženje, a veselim su skokovima radovali golovima pobjedničkog tima. Kad su Canucksi pobijedili u utakmici, Harry je skočio, a Meghan je spustila čašu s vinom kako bi oboje mogli plesati i proslaviti pobjedu dok je svirao hit Simple Mindsa 'Don't You Forget About Me'.

Na utakmicu je stigao i Markus Anderson, Meghanin prijatelj koji ju je spojio s princem Harryjem u Londonu.

U jednom trenutku paru se čak dogodila i nespretna neugodnost. U prvoj trećini par se pokazao na velikom ekranu, a razdragana publika željela je da se poljube. Ipak, to se nije dogodilo!

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CHELSEA LAUREN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LISA O'CONNOR / AFP /