SVE ZA PRIVATNOST

Princ Harry i Meghan Markle dali su svojim prijateljima ultimatum, evo o čemu se radi

07.08.2018 u 15:30

Bionic
Reading

Čini se kako je svima u kraljevskoj obitelji, pa tako i princu Harryju i Meghan Markle dozlogrdilo da na informacijama o njima zarađuju njima bliski ljudi. Nakon niza javnih istupa Meghaninog oca i polusestre, supružnici su se odlučili na drastičan potez

Biti u koži Meghan Markle u posljednje vrijeme zasigurno nije lako. Otkako se doznalo da je u vezi s princom Harryjem, pomno se pratio svaki korak, osobito nakon zaruka, a potom i vjenčanja.

Isto tako svaka zanimljivost o vojvotkinji od Sussexa rado se čita, stoga ne čudi da su na njoj odlučili zaraditi i sami članovi njezine obitelji. Javni istupi njezina oca Thomasa Markle, ali i polusestre Samanthe nešto su što svi već znaju, a kako bi spriječili daljnje medijsko zanimanje za njih, Meghan Markle i princ Harry odlučili su se zanimljiv potez.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Harry brine da se oko Meghan odvija prevelika histerija stoga želi sve to pomalo dovesti u red', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. A kako će dovesti u red? Pa tako što su svim svojim prijateljima dali ultimatum:

'Oboje očekuju od svojih prijatelja da neće imati medijske istupe i da će se pridržavati toga da stvari o njima zadrže za sebe. Ukoliko to prekrše, više neće biti na listi njihovih prijatelja.'

Isto tako neke je poteze povukla i sama kraljevska obitelj, a riječ je o zabrani prilaska samoj Meghan Markle, čemu je svjedočio i novinar Expressa, Richard Palmer, stručnjak za kraljevsku obitelj.

'Svi novinari koji prate kraljevsku obitelj u potpunosti su udaljeni od Meghan. što znači da ne možemo čuti ni riječi što kaže. Stoga nam ne preostaje drugo nego pisati što je odjenula i kako je izgledala', napisao je na svom Twitter profilu.