SVE ZA OBITELJ

Kako bi izgladila cijelu situaciju, Meghan Markle sprema se u posjet ocu i to u najvećoj tajnosti

07.08.2018 u 06:43

Bionic
Reading

Krajem kolovoza, nakon mjeseci iščekivanja, u Americi bi se navodno ponovno trebali susresti vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i njezin otac Thomas Markle. Ako je vjerovati napisima britanskog Mirrora, Meghan Markle na taj se put sprema sama, bez svog supruga princa Harryja, a posjetu se navodno izuzetno veseli upravo 74-godišnji bivši direktor rasvjete u Hollywoodu

Ovaj susret bio bi tako prvi susret oca i kćeri nakon nekoliko mjeseci, a osobito nakon svega što se dogodilo svega nekoliko dana prije njezina vjenčanja 19. svibnja, ali i poslije, gdje se Thomas Markle na kraju nije niti pojavio i otpratio svoju kći, Meghan Markle do oltara, opravdavajući se zdravstvenim problemima.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog neugodne situacije, kada je prodao tabloidu svoje namještene fotografije uoči vjenčanja, Thomas Markle je navodno iscenirao srčani udar i operaciju, a od tada ne prestaje davati intervjue, osobito za britanske medije, u kojima koristi svaku priliku da oblati svoju kćer.

Markle je navodno očajan što ga se njegova kći odrekla, stoga je najavio kako neće prestati davati intervjue i izjave sve dok se ponovno ne pomire. Čini se kako je i sama Meghan Markle shvatila kako joj je puno bolje i pametnije, osobito što se tiče njezine nove, kraljevske obitelji, da se pomiri s ocem i primiri ga, pa je upravo iz tog razloga odlučila otputovati u Ameriku gdje će pokušati izgladiti cijelu situaciju.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža