JASNO I GLASNO

Princ Harry demantirao glasine o medenom mjesecu u Africi

28.06.2018 u 12:01

Bionic
Reading

Iako palača nikada neće otkriti lokaciju mednog mjeseca novopečenih supružnika Meghan Markle i princa Harryja, strani mediji tvrdili su kako su iz pouzdanih izvora saznali da je par posjetio svoj omiljeni kontinent - Afriku. Nagađanjima je na kraj stao princ Harry koji je kazao da ipak nisu tamo otputovali

Osim kratkog medenog mjeseca u Irskoj, strani mediji navodili su kako je novopečeni kraljevski par, princ Harry i Meghan Markle otputovao na nekoliko dana i u Afriku. ‘Bio je to savršen odmor i spoj onoga što oboje strastveno vole. Uživali su u sjajnom provodu Afrikom prije povratka na posao u kraljevstvo. Afrika ima važnu ulogu u Harryjevu životu, a i u ljubavnom odnosu s Meghan. Bilo je to mjesto na kojem su se zaljubili, jer je Harry pozvao Meghan da u Bocvani proslave njezin 36. rođendan. Tamo je kupio i dijamant za zaručnički prsten kojim ju je u studenom zaprosio', kazao je nedavno stranim medijima Omid Scobie, stručnjak koji prati odnose u kraljevskoj obitelji.

No, izgleda kako su mu njegovi izvori ipak dali krive informacije jer princ Harry je sada medijima jasno dao do znanja da nije sa suprugom bio na medenom mjesecu u Africi.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Ne, nismo bili u Nambiji’, rekao je Harry kada su ga prilikom prijema u Buckinghamskoj palači upitali da kratko prokomentira svoj odmor nakon vjenčanja. Na to je samo kratko dodao: ‘No, neću vam otkriti gdje smo bili’. Isto tako ni Kensingtonska palača nije htjela otkrivati javnosti mjesto medenog mjeseca tek vjenčanih Harryja i Meghan.

  • +2
Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Kensingtonska palača smatra to privatnim odmorom i zato ne žele nikakve detalje otkrivati medijima. Smatraju kako je par već dovoljno detalja podijelio s javnosti tijekom zaruka i vjenčanja te da je sada vrijeme da se malo odmore od cijelog tog pritiska', stajalo je u jednom od njihovih priopćenja.

Izgleda kako će odmor i lokacija bračnog putovanja vojvode i vojvotkinje od Sussexa ipak ostati strogo čuvana tajna.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia