ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Ljubomorni princ Harry ne ispušta svoju Meghan iz ruke

20.06.2018 u 13:00

Bionic
Reading

Tijekom svog posljednjeg angažmana princ Harry i Meghan Markle ponovno su pokazali koliko su sretan bračni par. No, Harryjeva reakcija u trenutku kada je ruku vojvotkinje poljubio jedan od natjecatelja jahačkog događanja sve je nasmijala

Od trenutka kada ju je upoznao, princ Harry znao je da je Meghan Markle posebna i nije ni trenutka dvojio u svojoj odluci da zauvijek ostane samo njegova. Samo par mjeseci nakon što su se upoznali, 33-godišnji britanski prijestolonasljednik kupio je dijamant u Bocvani i dao izraditi prsten kojim je kasnije zaručio svoju odabranicu.

Godinu i pol nakon što su prohodali, zaljubljeni golupčići stali su pred oltar i organizirali vjenčanje o kojem će se pričati još jako dugo. Sretni mladenci svoju ljubav od tada ne kriju, a ona posebno dolazi do izražaja tijekom njihovih zajedničkih kraljevskih angažmana.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je bilo i na Royal Ascotu, gdje su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili nerazdvojni. Čitavo vrijeme držali su se za ruke, a brižni Harry pazio je da njegova supruga dobro upozna protokol budući da joj je ovo prvi puta da sudjeluje na ovakvom događanju, koje je za kraljevske članove uobičajeno.

Na brojnim fotografijama vidi se kako se kraljevski par nježno dodiruje, a posebno se istakla fotografija na kojoj se Harry u jednom trenutku morao rukovati s organizatorom. To šarmantnog princa nije spriječilo da pokaže koliko mu je Meghan važna pa je brzo pružio drugu, slobodnu ruku supruzi.

Osim toga, Harry se u jednom trenutku našalio s pobjednikom jahačkog natjecanja Frankinom Dettoritom koji je prilikom uručenja pehara poželio poljubiti ruku vojvotkinje Meghan. 36-godišnja Meghan brzo se snašla i pružila ruku te se sramežljivo osmjehnula, a na ovakav potez Harry mu je u šali dao do znanja da je Meghan samo njegova.

Dettori je zahvalio na peharu i kazao kako bi njegov sin bio presretan da je mogao upoznati vojvotkinju, na što je Harry podigao prst i uz kiseli osmijeh sugerirao jahaču da se zaustavi dok ne kaže nešto krivo.