ŠTO MU SE SPREMA?

Iako ima već pet godina, princ George ovoga još uvijek nije svjestan

26.07.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Odavno je dobro poznato to da najveći utjecaj u Velikoj Britaniji ima kraljevska obitelj i ta se činjenica ne može osporiti, a otkako su Kate Middleton i princ William dobili i treće dijete, sina Louisa, sve vezano uz njih itekako je zanimljivo. I dok su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, kada je riječ o njima kao paru, poprilično otvoreni, na sam spomen njihove djece postanu izrazito zaštitnički nastrojeni

Iako objavljuju fotografije svoje djece te ih vode na službena društvena događanja i putovanja, Kate Middleton i princ William žele da njihova djeca prvenstveno budu djeca, u potpunosti neopterećena obitelji iz koje potječu i nesvjesna budućnosti koja ih čeka.

  • +11
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako je tek sada otkriveno kako petogodišnji princ George, treći u redu za tron i nasljedstvo, još uvijek nije svjestan toga da će upravo on jednog dana, nakon djeda i oca, postati kralj, a sve zbog lošeg iskustva koje je imao princ William.

Naime, William se često kroz djetinjstvo opirao činjenici da će upravo on jednog dana postati kralj, unatoč tome što mu je to dodijeljeno rođenjem.

'William i Kate trude se što više odgoditi taj trenutak u kojem će on shvatiti koja mu je uloga namijenjena, omogućujući mu normalno djetinjstvo prije svega', rekla je Catherine Mayer, autorica knjige 'Charles: The Heart of a King'.